Frantsilan luomuyrttitila

Yli 100 terveys- ja kauneustuotetta

Frantsilan Luomuyrttitilan pääpaino on kotimaisten luomuyrttien viljely, jalostus ja myynti. Suomalaisen kansanlääkinnän ja nykytutkimuksen yhdistelmällä Frantsilassa on kehitetty yli kaksisataa itsehoidollista luomuyrttituotetta kuten yrttiteetä ja yrttiuutteita sekä ihonhoito-, luonnonkosmetiikka-, kylpy- ja saunatuotteita.

Eettinen ja ekologinen perusta

Frantsilan eettinen ja ekologinen tarkoitusperä on edelleen yrityksemme perusta. Toteutamme eettistä yrittäjyyttä toimimalla niin, että yrityksemme tuottaa suomalaisia terveyttä edistäviä luomutuotteita, palveluja sekä luontaista terveydenhoitoa ja hyvinvointia edistävää koulutusta vastuullisesti ihmistä ja luontoa kunnioittaen.

Yrtit ja kokonaisvaltainen terveys.

Frantsilan perustajat Virpi Raipala-Cormier ja James Cormier ovat 30 vuodessa kehittäneet intohimollaan terveyteen ja yrtteihin korkealaatuiset Frantsilan luomuyrttituotteet sekä luontaishoidolliset kokonaisuudet ja –koulutukset jotka tunnetaan Japania myöten.

Luomua vuodesta 1977

Yrttiviljelymme ja keräilymme on täysin luomua. Frantsilan vanhan sukutilamme yrttipellot ovat olleet virallisessa luomuviljelyssä jo vuodesta 1977. Pyrimme ekologisiin ratkaisuihin myös pakkausmateriaaleissamme ja muussa toiminnassamme.