Järjestämme Frantsilassa kursseja ja tapahtumia, joissa syvennytään erilaisten hoitotraditioiden maailmoihin. Tule oppimaan miten hoidat omaa ja muiden hyvinvointia luonnollisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Kurssit
2018-2019

Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa järjestetään Frantsilan omien kurssien lisäksi laaja valikoima muita kursseja.

Katso kaikki kurssit

Hieronnan
PERUSKURSSI 

16.-17.2.2019

Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, jotka haluavat oppia hieromaan läheisiään, hieronnan perustekniikoita sekä kehon rentouttamista. Kurssi sopii myös erinomaisesti luontaishoitajille, vyöhyke- ja shiatsuterapeuteille ja muille hoitajille.

Kurssilla käydään läpi kehon pinnalliset lihakset ja niiden tehtävät, klassiset hierontaotteet ja tehdään käytännön harjoittelua pareittain kehon eri osa alueisiin. Sunnuntaiaamuna Virpi Raipala-Cormier pitää yöpyjille joogan. 

Lue Lisää

Kasvilääkintä- 
FYTOTERAPIAKOULUTUS

2019

Haluatko tutustua kasvilääkinnän keinoihin hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti! Koulutuksessa opit hoitamaan itseäsi, läheisiäsi ja muita turvallisin ja luontaisin tavoin – eikä vain vaivoja vaan syitä! Saat syvällisen ymmärryksen ihmisestä ja yrttien monipuolisesta käytöstä.

Tavoitteena on perehdyttää opiskelijat yrttien mielenkiintoiseen maailmaan kokonaisvaltaisesti unohtamatta kansamme perinnetietoutta kasveista ja niiden käytöstä. 

Lue Lisää

Shiatsuhoitaja-
KOULUTUS

Alkaa 30.-31.3.2019

Shiatsu on Japanista peräisin oleva hoitomuoto, jolla käsitellään kehon ”lukkoja” ja näin hoidetaan erilaisia vaivoja kuten päänsärkyä, selkävaivoja, issiasta, uniongelmia, jumittuneita hartioita, stressiä yms.

Shiatsu-koulutus sopii hoitotyön ammattilaisille työn tueksi, uutta ammattia aikoville tai muuten vain perheen tai ystävien iloksi. Koulutus on monimuoto-opiskelua ja onnistuu oman työn ohessa.

Lue Lisää
Detox-kurssi

Kehon detox ja
SELLULIITTI KURIIN

23.-24.2.2019

Kehon puhdistuskuuri ja selluliitin poistohoito voivat olla ihania varsinkin kun siihen kuuluu hyvät kasvisruoat sekä tehokkaat ja energisoivat hoidot aromaterapialla.

Kurssi on tarkoitettu niin itsehoidoksi kuin asiakastyöskentelyn tueksi. Kurssilla opit kotihoidolliset ravinto- ja yrttihoito-ohjeet sekä itsehoidolliset täsmäliikkeet. Saunassa tehdään nautinnolliset yrttikylpy- ja -kuorintahoidot. Varsinaiset selluliittihieronnat opetellaan pareittain. Ne ovat tehokkaan kiinteyttävät. Opimme samalla myös liukukuppi- ja hunajahierontaa. Extrana kurssilla on Detox- ja akujoogaliikkeet rentoutuksen, meditaatio/mindfullness harjoituksen kera.

Lue Lisää

Aromahoitaja
KOULUTUS

Alkaa 23.-24.3.2019

Haluatko tutustua aromaterapian eli eteeristen, aitojen haihtuvien kasivöljyjen keinoihin hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti – miten hoitaa perhettä, itseä ja muita ihastuttavien tuoksujen avulla turvallisesti. Koulutuksen tavoitteena on antaa kaikki välttämätön tieto käytöstä kodin arjessa, terveyden edistämisessä sekä ihon, mielialan ja erilaisten terveysongelmien tukihoitoina.

Koulutus sopii kaikille kiinnostuneille niin oman itsen kuin perheen tueksi sekä lisätyökaluksi mm. luontaishoitajille, fytoterapeuteille, yrttihoitajille ja vyöhyketerapeuteille. Se on oivallinen lisä mm. kehoterapeuteille, terveydenhoidon ammattilaisille kuten hierojille, lähihoitajille ja sairaanhoitajille sekä luontaistuotekaupan ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille.

Lue Lisää

Hieronnan syventävä
JATKOKURSSI

13.-14.4.2019

Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, joilla on perustietoa hieronnasta. Viikonloppuna harjoitellaan hoitoja pareittain ja käsitellään useita tekniikoita ja kehon alueita.

Kurssilla käydään läpi mobilisoivan hieronnan teoriaa, klassisten hierontaotteiden kertausta ja sovellusta hieronnassa, kehon asennon ja kireyksien huomioiminen käytännön hieronnassa, istualtaan tehtävä hieronta. Käsiteltävien osa-alueiden mielekäs jako, niska-hartia- ja selkäalueen hieronnan variaatiot, passiiviset venytykset hieronnan tukena ja osana.

Lue Lisää