Uusi parfyymikonsepti Frantsila Scent Lab TRE lifestyle-kaupassa.

Frantsila Scent Lab:ssa, luonnollisten tuoksujen parfymeriassa, pääsee tekemään itse omin käsin lempituoksuista koostuvan, uniikin öljyparfyymin.

“Parfyymin tekeminen vaatii ripauksen luovaa hulluutta ja tuoksuille antautumista”, Frantsilan luova johtaja Anna Karhu-Cormier sanoo.

Tasapainoinen parfyymi luodaan yhdistelemällä latva-, sydän- ja juurituoksuja 12 eteerisen öljyn valikoimasta. Frantsila Scent Labin valikoima elää vuodenaikojen mukaan – tuoksut vaihtuvat syys–talvi ja kevät–kesä syklillä. Tämän kauden tuoksuista löytyvät muun muassa metsäinen mustakuusi ja frankinsensi sekä naiselliset neroli ja ruusu.

Itse luodun öljyparfyymin 100 % luonnolliset ja kokonaisvaltaisesti hoitavat ainesosat sopivat myös herkkäihoisille. Kaunis tummanvioletti roll-on parfyymipullo kulkee kätevästi mukana niin arjessa kuin juhlassa. Frantsila Scent Lab on ihana elämys ja hyvinvointilahja oman elämänsä parfymööreille.

Kiinnostaako tuoksut ja aromaterapiaopinnot? Lue lisää Frantsilassa tapahtuvasta vuoden pituisesta aromaterapiakoulutuksesta.