Luonnollinen ja tuoksuton perusvoide koko keholle ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa

  • Kylmäpuristetut luomuöljyt ja -yrtit ravitsevat ja kosteuttavat tehokkaasti ihoa.
  • Tuote on erinomainen kuivan, herkän ja atooppisen ihon hoidossa – myös lapsilla.
  • Käytä voidetta päivittäin tai tarvittaessa erityisesti suihkun, saunan, uimisen tai auringonoton jälkeen.

Pakkauskoko
200ml

Raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit. Eläin- ja luontoystävällinen. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita / tuoksuja, silikaatteja tai parabeeneja.

Käyttöohje

Käytä voidetta päivittäin tai tarvittaessa erityisesti suihkun, saunan, uimisen tai auringonoton jälkeen.

Aktiiviset raaka-aineet

Voide on valmistettu luontoperäisistä raaka-aineista; mm. kylmäpuristetusta, luomuviljellystä kookosöljystä ja auringonkukan siemenöljystä sekä hoitavasta vitamiini- ja antioksidanttirikkaasta Frantsilan luomuratamoöljyuutoksesta sekä mielialaa tasapainottavista ja kohottavista kukkaterapeuttisista uutoksista.

Ainesosat

Aqua (vesi), Cocos nucifera (kookosöljy)*, Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Cetearyl Alcohol (setearyylialkoholi), Cetearyl Glucoside (setearyyliglukosidi), Coco-Glucoside (kokoglukosidi), Xanthan Gum (ksantaanikumi),Plantago spp (ratamon lehti –öljyuutos)*, Olea europaea (oliivin, lehti uute), Tocopherol (luonnon E-vitamiini), Sodium Dehydroacetate (natriumdehydroasetaatti), Sodium Benzoate (Natriumbentsoaatti), Lactic Acid (maitohappo), Cananga odorata (ylang ylang, eteerinen öljy), Betula pendula (koivu, kukkaterapeuttinen uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämö, kukkaterapeuttinen uutos)*, Taraxacum officinale (voikukka, kukkaterapeuttinen uutos)*.

Luomua*

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.

6
Luomuraaka-ainetta

Ehkä sinua kiinnostaisi myös: