Luomukaritevoi

Kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta.

Karitevoi eli voipuun rasva (shea butter) on kasvin pähkinöistä puristettu rasva, joka sisältää runsaasti vitamiineja (A, E ja F) ja fytosteroleita.

-Kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa.
-Sopii vauvasta vaariin
-Sopii herkälle iholle.
-Erityisen hyvä kuivan ihon hoitoon.

Pakkauskoko
55ml

Käyttöohje

  • Se on erityisen suositeltava kuivalle, ikääntyvälle ja ärtyneelle iholle sekä allergisille ja lapsille.
  • Säilytys: Karitevoi säilyy hyvänä 2-3 vuotta. Jos se pääsee sulamaan tai jäätymään, se tulee rakeiseksi. Se ei kuitenkaan mene pilalle tästä, vaan kädessä se pehmiää taas normaaliin tapaan kädessä sekoitettaessa. Näin ollen karitevoita ei saa pitää yli 35 asteen lämmössä ja se täytyy myös suojata pakkaselta.

Aktiiviset raaka-aineet

Afrikkalaiset naiset ovat käyttäneet sitä kauneudenhoidossaan vuosisatoja. Se on suojannut heidän ihoaan niin auringonpaahtelta kuin tuulenkin ahavoittavalta vaikutukselta. Afrikkalaiset naiset saavat tämän kasvin kautta myös lisäansiota itselleen, sillä pähkinät kerätään käsin ja käsitellään pääasiallisesti käsityönä, jolloin sen käyttö on eettisesti hyvin hyvä parantamaan naisten elinehtoja.

Karitevoita kannattaa muistaa suositella erityisesti henkilöille, jotka ovat allergisia sekä herkkiä myös aidoille kasviöljyille, eteerisille öljyille ja hellävaraisimmillekin säilöntäaineille. Karitevoita voidaan käyttää myös voiteiden kanssa yhdessä, jos halutaan lisätä esimerkiksi Frantsilan Kehäkukkavoiteen rasvaisuutta esim. atooppisen ihon hoidossa.

Ainesosat

Butyrospermum parkii (kariteöljy, voipuun rasva – shea butter)*.

Luomua*

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä säilöntäaineita.

100
Luomua

Ehkä sinua kiinnostaisi myös: