Täydellinen koostumus omegaöljyjä 3, 6, 7, 9 + GLA + E-Vitamiini.

Kasviperäisen omegaöljy-seoksen kylmäpuristetut neitsytkasviöljyt sisältävät kaikki elimistön tarvitsemat omegaöljyt; rasvahapot (Omega-3, 6, 7, 9) sekä GLA:ta eli gammalinoleenihappoa ja luonnon E-vitamiinia. Omega 3:a on optimisuhteessa omega-6:een nähden (1:1).

Kehon yleishyvinvointia kohottavat lisäksi antioksidanttiset, runsaasti klorofylliä ja karotenoideja sisältävät luomuyrttiuutokset.

1 pullo vastaa 400 kpl yleisimmin käytettyä kapselikokoa (0,5ml).

Käyttöohje

  • 2-3 tl (10-15ml) päivässä esim. salaattiin, mysliin tai puuroon sekoitettuna tai sellaisenaan. Suositeltavaa on, ettei ruokaa kuumenneta enää öljyn lisäyksen jälkeen.
  • Säilytys: Jääkaapissa, korkki suljettuna. Suositeltava käyttää kolmen kuukauden sisällä avaamisesta.

Aktiiviset raaka-aineet

Hamppu (Omega 3,6,9)
Hamppuöljy on suomalaista laatua, eikä sen viljelyssä ole käytetty kemiallisia torjunta-aineita (rikkakasvihävitteitä tai tuholaismyrkkyä). Hamppu on suosituin kasvipohjainen omega-3 öljy, sillä se on myös maultaan pehmeän pähkinämäinen. Hamppu ja pellavaöljy pystyvät osaksi korvaamaan kalaöljyn.

Pellava (omega 3,6,9)
Hamppuöljyn ohella kotimainen luomupellavaöljy on kasvikunnan parhaita omega-3:n lähteitä.

Oliivi (Omega 3,6,9)
Sisältää runsaasti hivenaineita. Luomuoliiviöljyyn on uutettu antioksidanttisia ja puhdistavia suomalaisia luomuyrttejä.

Tyrni (Omega 3,6,7,9)
Tyrnin siemen ja marjaöljyt sisältävät hyvien rasvahappojen lisäksi runsaasti myös karotenoideja eli A-vitamiinin esiasteita. Tyrniöljyä pidetään tärkeänä mm. ikääntyvän ihon ja limakalvojen hoidossa.

Helokki (Omega 3,6,9, GLA)
Helokkiöljy on erittäin arvostettu runsaasta gammalinoleeni-happopitoisuudestaan (GLA).

Vehnänalkio
Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka tunnetaan tärkeänä antioksidanttina sekä ennenaikaista vanhenemista estävänä öljynä.

Rasvahappokoostumus

Alfalinoleenihappoa (omega-3) 35,56%, Stearidonihappoa (omega-3) 1,00%, Linolihappoa (omega-6) 36,06%, Linoleenihappoa (omega-6) 0,09%, Gammalinoleenihappoa (GLA, omega-6) 2,10%, Palmitoleenihappoa (omega-7) 0,26%, Vakseenihappoa (omega-7) 0,08%, Oleiinihappoa (omega-9) 16,35%, E-vitamiinia 6,60mg, Karotenoideja 1,16mg, Lesitiiniä 20,00mg.

Ainesosat

Cannabis sativa (hamppuöljy), Linum usitatissimum (pellavaöljy)*, Olea europaea (oliiviöljy)*, Hippophae rhamnoides (tyrninsiemen- ja marjaöljy)*, Oenothera biennis (helokkiöljy)*, Triticum vulgare (vehnänalkioöljy)*, Plantago major (ratamon lehti, öljyuutos)*, Medicago sativa (sinimailasen lehti, öljyuutos)*, Portulaca oleracea (portulakan lehti, öljyuutos) Withania somnifera (Ashwagandha /rohtokoision juuri, öljyuutos)*, Rosmarinus officinalis (rosmariinin lehti, öljyuutos)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, uutos)*, Taraxacum officinalis (voikukan juuri ja lehti, öljyuutos)*, Urtica dioica (nokkosen lehti ja siemen, öljyuutos)*, Foeniculum vulgare (fenkolin siemen, öljyuutos)*.

Luomua*

13
Luomuraaka-ainetta

Ehkä sinua kiinnostaisi myös: