Syvärentoutusta lihaksille ja mielelle

Kylpy laukaisee jännityksiä ja rentouttaa väsyneitä lihaksia. Se tyynnyttää koko olemuksen ja auttaa paineissa, ärtyneisyydessä ja stressissä. Kylpy hemmottelee myös tyytyväisiin hyviin uniin. Ayurvedisen lääketieteen tyyppimäärityksen mukaan tuote sopii erityisesti Pitta-ongelmiin.

Pakkauskoko
450g

Käyttöohje

  • Sekoita suola lämpimään veteen; Koko kylpyyn 1dl,  jalkakylpyyn 0,2dl ja käsikylpyyn 0,1dl.  Lapsille ½ aikuisen annostuksesta.

Aktiiviset raaka-aineet

Magnesium-suola ja luomu yrttiuutokset rentouttavat kehon ja rahoittavat mielen. Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt levollisuutta lisäävän ja stressiä lievittävän vaikutuksen lisäksi antavat suolalle ihastuttavan tuoksun.

Ainesosat

Magnesium sulfate (magnesium sulfaatti), Calluna vulgaris (kanervan kukka, uutos)*, Matricaria recutita (kamomillan kukka, uutos)*, Melissa officinalis (sitruunamelissan lehti, uutos)*, Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Cymbopogon martini (palmarosa, eteerinen öljy), Andropogon muricatus (vetiver, eteerinen öljy), Cananga odorata (ylang ylang, eteerinen öljy), Salvia sclarea (muskatellisalvia, eteerinen öljy).
Luomua*

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.

3
Luomuraaka-ainetta

Ehkä sinua kiinnostaisi myös: