Rose body butter

Ihoa tehokkaasti ravitseva ja hoitava ruusuinen vartalovoi. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivan ihon hoitoon.

Pehmeän tuoksuinen Rose vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti varsinkin kuivaa ja herkkää ihoa. Käytä sitä erityistä huolta tarvitseville ihoalueille. Erinomainen myös kyynärpäille, kynsinauhoille ja kynsille.

Pakkauskoko
55ml

Käyttöohje

  • Sopii päivittäiseen käyttöön. Levitä vartalovoita kehon iholle esim. suihkun jälkeen, käsien sekä kynsinauhojen hoitoon usean kerran päivässä. Käytä voidetta myös pakkasvoiteena.
  • Säilytys
    Vartalovoi säilyy hyvänä 2-3 vuotta. Jos se pääsee sulamaan tai jäätymään, se tulee rakeiseksi. Se ei kuitenkaan mene pilalle tästä, vaan kädessä se pehmiää taas normaaliin tapaan kädessä sekoitettaessa. Näin ollen karitevoita ei saa pitää yli 35 asteen lämmössä ja se täytyy myös suojata pakkaselta.

Aktiiviset raaka-aineet

Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt karite– eli voipuunrasva ja jojobaöljy ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia ja suojaavia vahoja. Niiden sisältävät runsaat hivenaineet sekä vitamiinit ravitsevat ihoa.

Luomuvaniljan öljyuutos rauhoittaa mieltä ja lievittää henkistä uupumusta samalla auttaen stressi-ihoa saamaan takaisin elastisuutensa ja kauniin hohtonsa.

Kotimainen luomujuhannusruusun ja –kehäkukan öljyuutokset elvyttävät ihon toimintoja ja aineenvaihduntaa parantaen ihosolukon uudistumista samalla nostaen sen immuniteettia.

Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt; ruusu, laventeli, piparminttu, palmarosa, patsuli ja fenkoli elvyttävät ihon toimintoja, rauhoittavat ihon ärtyneisyyttä ja rentouttavat mieltä.

Suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset; lumme, villiruusu, metsäkurjenpolvikohottavat ja tasapainottavat mielialaa lisäten ihoon nuorekasta hehkua ja kuulakkuutta.

Ainesosat

Butyrospermum parkii (kariteöljy, voipuun rasva – shea butter)*, Simmondsia chinensis (jojobaöljy)*, Vanilla planifolia (vanilja, öljyuutos)*, Rosa damascena (Damaskuksen ruusu, eteerinen öljy), Citrus aurantifolia (lime, eteerinen öljy), Citrus aurantium (neroli, eteerinen öljy), Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Citrus paradisi (greippi, eteerinen öljy), Anthemis nobilis (Room. Kamomilla, eteerinen öljy), Rosa ssp. (Suomalaisen juhannus- ja pimpinella ruusun kukka, öljyuutos)*, Nymphae alba (lumme, kukkaterapeuttinen uutos)*, Rosa canina (villiruusu, kukkaterapeuttinen uutos)*, Trifolium medium (metsäapila, kukkaterapeuttinen uutos)*.

Luomua*

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä säilöntäaineita.

7
Luomuraaka-ainetta

Ehkä sinua kiinnostaisi myös: