Ayurvedinen Tri-dosha ihoa uudistava ja hoitava kasvonaamio suomalaisista hoitavista luomuyrteistä, marjoista, kaurasta ja savesta

Uudistava kasvonaamio ravitsee ja tekee ihon samettisen pehmeäksi elvyttäen pintaverenkiertoa ja syväpuhdistaen huokosia. Se rentouttaa, tasoittaa ryppyjä ja antaa iholle kuulautta ja kosteutta.

Pakkauskoko
60g

Käyttöohje

  • Sekoita 1 rkl jauhetta maustamattomaan jogurttiin/veteen. Voit lisätä sekoitteeseen myös esim. ruusun kukkaisvettä tai tipoittain aromaterapeuttisia haihtuvia öljyjä kuten ylang ylangia.
  • Levitä seos kasvoille ja anna vaikuttaa 10 – 15 minuuttia. Ennen naamion poistoa kostuta iho huolella ja huuhtele pois haalealla vedellä samalla kuorien ihoa hellävaraisesti. Levitä kasvoille lopuksi ihotyypillesi sopiva kasvo-öljy tai voide.
  • Säilyy parhaiten kuivassa.

Aktiiviset raaka-aineet

Kaura on ihoa rauhoittava ja hoitava

Kehäkukka on ihon epiteeliä parantava ja rauhoittava

Karjalanminttu on viilentävä ja maskaa elvyttävä

Tyrni on ihoa ravitseva ja suojaava

Puna-apila on ihoa pehmentävä ja ravitseva

Savi on syväpuhdistava ja rauhoittava

Ruusu on ryppyjä hoitava ja ennaltaehkäisevä.

Piparminttu on ihoa desinfioiva ja virkistävä. Ihohuokosia supistava.

Keto-orvokki on herkkää ihoa rauhoittava sekä ulkoisilta ärsykkeiltä suojaava

Ainesosat

Avena sativa (kauran siemen, jauhe)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, jauhe)*, Mentha dalmatica x spicata (karjalanmintun lehti, jauhe)*, Hippophae rhamnoides (tyrnin marja, jauhe)*, Trifolium pratense (puna-apilan latvus, jauhe)*, Kaolin (hoitosavi), Rosa ssp. (ruusu, kukkajauhe), Viola tricolor (keto-orvokki, kasvijauhe), Mentha piperita (piparmintun lehti, jauhe)*.

Luomua*

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä parabeeneja.

6
Luomuraaka-ainetta

Ehkä sinua kiinnostaisi myös: