Ryhdy oman elämäsi parfymööriksi

FRANTSILA APOTHECARYSSA

Frantsila Apothecary tarjoaa mahdollisuuden uniikin öljyparfyymin luomiseen. Kuuden tarkasti valikoidun eteerisen öljyn yhdistelmästä, sekoitetaan latva, sydän ja juuri tuoksuista oma henkilökohtainen tuoksu. Papu and Uhana Storen henkilökunta ohjeistaa prosessin läpi. Kotiin viemiseksi saat mukaasi roll-on parfyymin, jossa on pohjana luomu jojobaöljyä ja oma mieleisesi sekoitus eteerisiä öljyjä.

Elämän onnellisia hetkiä emme voi pullottaa, mutta tuoksun voimalla voimme palata onnellisiin hetkiin.

 

 

Kesän Tuoksut / 2019
LEMPEÄ, KUKKIEN EUFORIA

Suomen kesää voisi parhaiten kuvata lempeänä kukkien euforiana. Apothecaryn kuusi tuoksua ovat ylistys kukille ja hetkessä elämisen kauneudelle. Apothecaryn äärellä voit luoda uniikin luonnollisen parfyymin eteerisiä öljyjä yhdistelemällä, ja säilöä kauneimmat kesämuistot tuoksuusi.

Kesän 2019 tuoksuvalikoiman latvatuoksuissa Mandariini ja Greippi tuovat raikasta rohkeutta tarttua hetkeen, sydäntuoksuissa Neroli ja Laventeli hehkuvat herkkyyttä ja levollisuutta, juurituoksuissa sensuellit Ylang Ylang ja Patsuli tuovat tuulahduksen idän eksotiikkaa.

Loista ja puhkea kukkaan!

Apothecary @
PAPU & UHANA STORE HELSINKI

Tule luomaan uniikki parfyymisi Frantsilan Apothecaryyn Pohjois-Esplanadi 19, Helsinki.

Hinta 35€ (sisältää 10 ml roll-on parfyymipullon sekä raaka-aineet)

Ma-Pe • 10 am – 6 pm / La 11 am – 5pm / Su 12-16

Parfymeriaan voi tulla ilman ajanvarausta! Myös lahjakortteja saatavilla. 

Ryhmät: Varaa workshop ryhmille, työhyvinvointiin, polttareihin, ystävyyden ylistyksiin. Ryhmän max koko n. 15 henkilöä. 

Tiedustelut ja varaukset etukäteen anna.karhucormier@frantsila.com

Kartta sijaintiin