Luo oma luonnollinen hyvinvointituote Frantsila Apothecaryn äärellä. Käsillä tekemisen ja vuorovaikutuksen hengessä pääset kokemaan luomisen riemua sekä luonnon yhteyttä omaa uniikkia tuotetta tehdessäsi.

2018
SYYS-TALVI

Frantsila Apothecary kutsuu sinut luomaan oman ainutlaatuisen parfyymin. Syys-talvituoksujen äärellä keskitymme lempeä nostattavien, mielihyvää tuottavien sekä mystisten tuoksujen maailmoihin.

Tuoksuvalikoiman latvatuoksuissa pirskahtavat kiellettynä hedelmänä tunnettu Greippi ja ylevä Bergamot, sydäntuoksuissa avautuvat Ruusun syvällinen runsaus sekä Männyn ikivihreä voima, juurituoksuissa hehkuu yön kuningatar Jasmiini sekä herkullisen afrodisinen Kardemumma.

Luot minkä tahansa yhdistelmän tarkasti valikoiduista aidoista eteerisistä öljyistä, tämä tuoksuyhdistelmä avaa ja lämmittää sydäntä, hellien tuoksun kantajaa yli kylmän talven.

Apothecary @
MARKET HELSINKI

Tule luomaan oma Sydän talven tuoksusi brändimme uuteen myymälään. Pohjois-Esplanadi 19, Helsinki.

Ma-Pe • 10 am – 7 pm / La 10 am – 5pm

Parfyymi-workshop ryhmille, työhyvinvointiin – polttareihin- ystäväporukoille.

Ryhmän max koko 15 hlö. Työpaja kestää 2h. Tiedustelut ja varaukset etukäteen info@frantsila.com

Kartta sijaintiin

Latvatuoksu

Greippi, eteerinen öljy

Virkistää mieltä ja parantaa keskittymiskykyä

Eteerisessä greippiöljyssä on raikas, sitruksinen tuoksu. Greippi virkistää mieltä, parantaa keskittymiskykyä, auttaa kehoa puhdistumaan kuona-aineista ja hellii ihoa. Öljyssä on runsaasti ihoa tehokkaasti hoitavaa D-limoneeni -antioksidanttia.

Kielletyksikin hedelmäksi kutsuttu greippi on syntynyt makean appelsiinin ja pomelon risteytyksenä. Ensimmäiset maininnat greipistä palautuvat 1750-luvulle Barbadoksen saarta käsittelevään luonnonhistorialliseen teokseen. Greippi tunnetaankin yhtenä Barbadoksen seitsemästä ihmeestä.

Greipin eteerinen öljy kylmäpuristetaan tuoreen hedelmän kuoresta.

Sydäntuoksu

Mänty, eteerinen öljy

Energisoi ja stimuloi

Eteerisessä mäntyöljyssä on raikas ja voimakas, kuivan balsaminen tuoksu. Mäntyöljyssä on metsän virkistävää voimaa, joka energisoi, stimuloi ja terästää keskittymiskykyä. Antiseptinen ja desinfioiva mäntyöljy raikastaa ja avaa hengitysteitä. Runsaasti antioksidantteja sisältävä öljy vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Tiesitkö, että mänty on Suomen yleisin metsäpuu, joka voi elää yli 400-vuotiaaksi? Männyn pihkasta valmistetaan muun muassa tervaa, pikiöljyä ja tärpättiä. Puun C-vitamiinipitoisia nuoria kerkkiä käytetään erilaisiin lääkkeisiin ja rohdoksiin. Mänty on täynnä monipuolisia hoitavia ominaisuuksia.

Eteerinen mäntyöljy uutetaan kuivatislaamalla männyn havuista.

Juurituoksu

Kardemumma, eteerinen öljy

Lämmittävä ja vahvistava

Kardemumman eteerisessä öljyssä on makean mausteinen ja lämmittävä tuoksu, jossa on metsäisen balsaminen pohjasävy. Miellyttävästi lämmittävä kardemumma tukee ruuansulatusta, voimistaa olemusta, avaa hengitystä, rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Kardemummaöljystä voi olla apua ylirasituksen oireiden ja henkisen väsymyksen lievittämiseen.

Kardemummaöljy lisää myös aistikkuutta ja seksuaalista halukkuutta. Viikingit toivat mausteiden kuningattarena tunnetun kardemumman Konstantinopolista Skandinaviaan, jossa sen suosio pitää edelleen pintansa.

Kardemumman eteerinen öljy höyrytislataan kuivista ja kypsistä siemenistä.

Kardemumma on dominoiva tuoksu, lisää varoen. Suositus, max. 3 tippaa.

Latvatuoksu

Bergamotti, eteerinen öljy

Rauhoittaa ja vahvistaa

Bergamotti hoitaa ihoa ja virkistää mieltä. Eteerisessä bergamottiöljyssä on raikas, makean sitruksinen tuoksu. Bergamotista voi myös erottaa hennon mausteisen ja balsamisen tuoksuvivahteen.

Bergamotti rentouttaa ja hillitsee stressiä, auttaa saavuttamaan tyynen mielentilan ja vahvistaa itsetuntoa.

Sydäntuoksu

Ruusu, eteerinen öljy

Onnellisuuden ja rakkauden öljy

Eteerisessä ruusuöljyssä on erittäin rikas ja syvä, makean kukkainen, aavistuksen mausteinen tuoksu. Ruusuöljy hurmaa tuoksullaan ja kohottaa mielialaa. Se elvyttää ihoa ja auttaa sitä lempeästi uusiutumaan. Ruusua arvostetaan erityisesti naisen elinvoimaa vahvistavana ja tasapainoa elvyttävänä öljynä.

Ruusun kukka liitetään lukemattomiin lumoaviin tarinoihin ja myytteihin. Romanttisia värähtelyjä herättävää ruusua pidetään yleisesti maailman kauneimpana kukkana. Eteerisen ruusuöljyn huumaava tuoksu nostattaa aistikkaita tuntemuksia ja kiihottaa sukuviettiä.

Ruusun eteerinen öljy höyrytislataan tuoreista terälehdistä.

Juurituoksu

Jasmiini, eteerinen öljy

Sensuelli kukkaistuoksu

Jasmiinin eteerinen öljy on täyteläisen rikas ja lämmin kukkainen tuoksu, jonka pohjasävy tuo mieleen teen vivahteet. Se hehkuu viettelevyyttä ja vapautunutta seksuaalista voimaa. Intensiivinen jasmiini auttaa syventämään tunteita, stimuloi aisteja ja kohottaa mielialaa.

Jasmiinin kukat on poimittava öisin, sillä jasmiinin tuoksu on auringonlaskun jälkeen voimakkaimmillaan. Siksi jasmiini tunnetaan myös yön kuningattarena.

Jasmiiniöljy valmistetaan jasmiinikukan uutteesta. Kukkauute valmistetaan liuotinerottelulla, ja alkoholierottelun keinoin siitä syntyy puhdasta ainesta. Kun puhdas aines höyrytislataan, saadaan jasmiinin huumaavaa eteeristä öljyä.