Aura Parfyymiöljy / Behind The Scenes

Viime aikoina lehdistö on huomioinut sekä Aura parfyymiöljymme sekä työmme Apothecary Scent Lab:n parissa. Sen johdosta olemme saaneet kasvavassa määrin kysymyksiä, esimerkiksi mitä työmme tuoksujen parissa yleisesti ottaen tarkoittaa ja erityisesti, kuinka loimme Aura parfyymin.

Jotta voisimme vastata näihin kysymyksiin päätimme jutustella parfymistimme ja Frantsilan nenän, James Cormierin kanssa. James on Frantsilan toinen perustajista ja vastaa monista asioista sekä tilalla että tehtaalla, mukaan lukien Aura parfyymin luomisesta.

Kun pyysimme Jamesia jakamaan oivalluksensa Aura-tuoksusta, hän aloitti kertomalla ajatuksesta, joka on perusta hänen elämässään ja työssään: kasvattaa ihmisten tietoisuutta keskinäisestä vuorovaikutussuhteestamme, ei vain ihmisten välillä, vaan kaikkien elävien olentojen ja organismien välillä, meitä ympäröivien kasvien ja eläinten kanssa. James on koko elämänsä tavoitellut tätä filosofiaa ja syvää yhteyttä asioiden välillä, harjoittamalla meditaatiota ja joogaa jo yli neljä vuosikymmentä.

Tämä peruskivijalka on heijastunut myös tuoksunuotteihin, jotka lopulta muodostivat Aura-parfyymiöljyn. Aura tuoksun löytäminen ei kuitenkaan ollut helppo prosessi. James kävi läpi useita reseptejä ennen kuin löysi sekä täydellisen yhdistelmän, että tuoksunuottien tasapainon. Kun hän muisteli kuukausien kehitystyötään ja kävi läpi reseptikorttejaan, hän totesi, että vasta neljästoista versio lopulta loi Aura-tuoksun.

Mitä tulee varsinaiseen kehitystyöhön, James luottaa siihen, mitä voisi parhaiten kuvata eräänlaiseksi hajuaistin intuitiiviseksi flow-tilaksi, mikä neljänkymmenen työvuoden jälkeen on hänellä jo muodostunut eräänlaiseksi toiseksi luonnoksi, tuoksuvaksi sellaiseksi.

Tietyt eteeriset öljyt, joita käytettiin Auran reseptissä käsittävät erilaisia aromeja hedelmistä, kukista, hartseista ja kasveista. Ne edustavat samalla moninaisia mutta syvällisesti yhdistäviä perusperiaatteita. Esimerkiksi Frankinsensi on yleismaailmallinen vertauskuva ihmisen halulle tutkiskella korkeampaa henkisyyttä ja tietoisuutta. Auran sisältämää Maarian tuoksuheinää taas käyttivät Yhdysvaltojen alkuperäiskansat hengellisissä seremonioissaan, myös se ilmentää tätä maailmanlaajuista yhteyttä tuoksujen ja hengen välillä. Aura-tuoksussa raikkaat Limen ja Greipin vivahteet elvyttävät ja ylentävät mieltä, kun taas Benzoeta on käytetty palauttamaan mieli lämpimään, maanläheiseen turvaan. Nerolin tarkoitus on tuoda hymy kasvoille ja muistuttaa elämän keveydestä, kun taas Sypressi antaa metsäistä voimaa ja juurevuutta. Maadoittava ikivihreä Hinoki rauhoittaa sekä mielen että kehon ja Ruusu vahvistaa kaiken ytimessä olevaa rakkautta.

Yhdistetyt tuoksunuotit on lopulta sekoitettu luomu jojoba-öljyyn, joka luo Aura parfyymin perustan. Valmis sekoitus pullotetaan tumman violettiin roll-on lasipulloon, jolla taataan se, että merkittävät aromit säilyisivät suojassa ultaviolettivalolta. Aura parfyymiöljy on luotu elämän seikkailuihin, arkeen ja juhlaan, tukemaan ja vahvistamaan läsnäolon kauneutta, juuri sillä ainutlaatuisella tavalla mikä sinun kauttasi ilmentyy.

Lopputuloksena on tuoksu, joka toivoaksemme ei vain saa sinua sekä tuoksumaan ihanalta että tuntemaan oloasi kauniiksi vaan lisäksi vielä muistuttaa tietoisuudesta, joka yhdistää meidät kaikki toisiimme, ja elämän kauneuteen ympärillämme. James haluaa kiittää kaikkia, jotka pyysivät hänen apuaan tämän ihastuttavan tuoksun kehittämisessä. Se, kuten lähes kaikki muukin mitä tilalla tapahtuu, on yhteinen ponnistus, jokaisen panos on arvokas.