6-OSAINEN SHIATSUHOITAJAKOULUTUS -harmoniaa ja terveyttä shiatsulla

18.11.2023
la 10-18, su 10-16.30

Tule mukaan oppimaan, miten saat energian virtaamaan shiatsuhoidolla. Shiatsuhoitajakoulutus sopii hoitotyön ammattilaisille työn tueksi, uutta ammattia suunnitteleville tai muuten vain perheen tai ystävien iloksi.

Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, joka pohjautuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Sana Shiatsu on japanin kieltä ja tarkoittaa sananmukaisesti sormilla, peukaloilla painamista. Hoito perustuu energiakanavien avaamiseen hoitajan omaa kehon painoa hyödyntävillä otteilla (kämmen, peukalot, rystyset, kyynärvarret, jalkapohjat) sekä venyttävillä liikkeillä. Hoito tehdään perinteisesti lattialla ohuen patjan päällä, mutta voit soveltaa otteita myös sähköhoitopöydällä.

Hoidon tavoitteena on sisäisten häiriötilojen korjaaminen, terveyden kohottaminen ja ylläpitäminen sekä terveysongelmien hoitaminen. Shiatsulla hoidetaan mm. stressiä, hartia- ja niskajännityksiä, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, selkä- ja muita kipuja sekä ruoansulatus- ja virtsatievaivoja.

Koulutus on monimuoto-opiskelua ja onnistuu oman työn ohessa. Shiatsuhoitajakoulutuksen jälkeen voit jatkaa opintoja shiatsu-akupainantaterapeutiksi.

Täältä näet alustavan koulutussisällön: Koulutussisältö 2023

Kouluttaja: Petri Laurikka – ammatillinen opettaja (AmO), diplomi-shiatsuterapeutti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunktiohoitaja, urheiluhieroja, luontaishoitaja, lymfaterapeutti sekä lähihoitaja

Koulutusmaksu 310€ / osio sisältää koulutuksen, materiaalit ja ruokailut (2 x lounas, 2 x iltapäiväkahvi/yrttitee). Koko 6-osainen koulutus maksaa kertaostona 1674 (norm. 1860 €).

Sukutilamme pihapiirin vanhoissa hirsirakennuksissa on mahdollisuus myös majoittumiseen, lisätietoa: info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi.

Muut tiedustelut: Petri Laurikka pete.laurikka@gmail.com / 040 585 1165.

Ilmoittautumiset: 12.11.2023 mennessä.

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

6-osainen Shiatsuhoitajakoulutus 2023-24

    Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.

Tulevat kurssit

Siirry työkalupalkkiin