IHO JA HIUKSET KUNTOON – opi yrttihoitojen salat

19.8.2023
La 10 - 18

Tule kokeilemaan, millaisia ihmeitä yrtit voivat tehdä iholle ja hiuksille. Kurssi sisältää käytännön ohjeita ihon ja hiusten ongelmiin. Teemme pareittain luontaishoitoja kuten Unelma kuningatar -kasvohoidot sekä hiusten ja kehon hoitoja itse keräämistämme yrteistä.

Kurssilla opit:

  • Miten voit elvyttää ihon ja hiusten kuntoa yrteillä
  • Miten hoidat iho-ongelmia yrteillä, luontaishoidoilla, eteerisillä öljyillä
  • Miten helpotat hiusten ja päänahan ongelmia
  • Mitä yrttejä voit käyttää mihinkin vaivaan ja hoitoon

Alustava ohjelma:

LAUANTAI 19.8.

9.30 Saapuminen ja majoitushuoneisiin jako

10.00 Kurssin ja kurssilaisten toiveiden esittelyhetki.

10.30 Omien hoitotarpeiden pohdintaa. Alustus siitä, miten Ihon ja hiusten hyvällä kunnolla ja toisaalta ongelmilla on yhteys eri sisäelimiin Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ajatustavan mukaan.

11.30 Opimme miten yrteistä ja luontaishoidoista on apua ja käymme läpi ihon- ja hiustenhoidon tärkeimpiä kasveja ja hoitometodeja

12.30  Kasvislounas (gluteeniton ja laktoositon).   Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen esittelyhetki. Tutustumme puutarhoissamme ja yrttipelloilla kasveihin ja niiden käyttöön. Samalla keräämme niitä hoitoja ja kotiin viemisiksi.

14.00 Teemme Unelma kuningatar -hoitoa varten henkilökohtaisen kasvohierontaöljyseoksen sekä kasvonaamion erilaisista yrteistä, eteerisistä öljyistä, marjoista, hedelmistä sekä ”keittiön” raaka-aineista   Kokonaisvaltainen unelmahoito parityöskentelynä on syvällinen ja rentouttava kokemus, jossa kasvojen lisäksi hoidetaan lyhyesti jalkoja, käsiä, hartia- pää- ja niska-aluetta sekä selkää. Hoidoissa käytetään Frantsilan luomuihonhoitotuotteita

15.45 Yrttitee- ja kahvihetki

16.00 Kuningatar hoito jatkuu

17.30 Kysymyksiä ja vastauksia

18.00 Kotiinlähtö

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, yrttien ja luontaishoitojen moniosaaja

Koulutusmaksu: 130€ (sis. alv) sisältää koulutuksen ja materiaalit

Yrttisauna ja majoittuminen: Lisätiedot  ja varaukset info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 -591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 14.8.2023 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Iho ja hiukset kuntoon 19.-20.8.2023

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.

Tulevat kurssit

Siirry työkalupalkkiin