LUOMUKOTIPUUTARHAN ABC – päivä Virpin ja Jamesin puutarhassa

21.5.2023
Sunnuntai, klo 10 - 17

Vietä inspiroiva päivä Frantsilan perustajien Virpin ja Jamesin kanssa vehreässä luomupuutarhassa. He antavat vuosikymmenten kokemuksella käytännön vinkkejä hyötypuutarhan hoitoon, mausteyrttien viljelyyn, kompostointiin, kukkapenkkeihin ja paljon muuhun.

Päivän aikana opit:

  • Miten perustat luomupuutarhan ja hoidat maata
  • Miten lannoitat kasvimaata luonnonmukaisesti
  • Miten rakennat kompostin ja saat siitä nopeasti multaa
  • Vinkkejä kylvöön, luonnonmukaiseen rikkaruohojen torjuntaan sekä katettuun keittiöpuutarhaan
  • Taimikasvatuksen perusteet Frantsilan kasvihuoneilla
  • Tietoa Frantsilan puutarhojen elämästä ja syötävästä metsäpuutarhasta
  • Vinkkejä maustemaan perustamiseen – mitä yrttimausteita kannattaa valita ja miten ne sijoitetaan kasvimaahan (talvehtivat, yksivuotiset, taimikasvatuksen vaativat)
  • Vinkkejä kukkapenkkien hoitoon

Kouluttajat: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, agronomi, yrttien ja luontaishoitojen moniosaaja, James Cormier, Frantsilan perustaja, agronomi

Koulutusmaksu: 135€  sisältää koulutuksen, materiaalit, lounaan ja iltapäivänkahvin/yrttiteen.

Sukutilamme pihapiirin vanhoissa hirsirakennuksissa on mahdollisuus myös majoittumiseen, lisätietoa: info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 3.5.2023 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Tulevat kurssit

Siirry työkalupalkkiin