NAISTEN HYVINVOINTI- JA JOOGARETRIITTI – ota aikaa itsellesi

15 - 17.9.2023
Pe klo 16.30 - Su klo 16.00

Tule mukaan pysähtymään yhdessä – niin itsesi kuin toisten naisten äärelle. Ohjelmassa on muun muassa joogaa, meditaatiota, luontoyhteyden syventämistä, läsnäoloharjoituksia, luontaishoitoja ja yrttisauna.

Kurssilla opit:

  • Miten voit hoitaa itseäsi luonnollisesti erilaisissa naisten terveysongelmissa yrttien, eteeristen öljyjen, akupisteiden ja kukkaterapian avulla.
  • Miten voit tukea tasapainoista naishormonitoimintaa, joka vaikuttaa laajasti naisen elämään: kuukautiskiertoon, seksuaalisuuteen ja vaihdevuosiin eli myös jaksamiseen, mielialaan, tunne-elämään ja jopa luovuuteen.

Jos nämä aiheet kutsuvat sinua, olet lämpimästi tervetullut viettämään naisten hyvinvointi- ja joogaretriittiä Frantsilan vehmaisiin maisemiin, yrttipelloille ja puutarhoihin.

Katso alustava ohjelma täältä: 15.-17.9. Naisten retriitin alustava ohjelma

Retriitin vetäjät:

Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, yrttien ja luontaishoitojen moniosaaja, jooga- ja meditaatio-opettaja. Virpi johdattelee osallistujat tasapainon, onnellisuuden ja tiedon lähteille.

Enni Järvinen, joogaopettaja, meditaatio-ohjaaja sekä yrttineuvoja. Enni on toiminut joogaopettajana vuodesta 2015 lähtien ja valmistunut yrttineuvojaksi vuonna 2021 Virpin vetämässä fytoterapiakoulutuksessa. Joogan lisäksi hän ohjaa ihmisille läsnäolo- sekä rentoutumistaitoja, ja toimii oppaana luonnon parantavan viisauden äärelle. Ennin sydämen kutsumus on johdattaa naisia takaisin omaan voimaansa ja syvempään luontoyhteyteen.

Retriitin hinta: 250€ (sis. alv) sisältää retriittiohjelman

Retriittiin kuuluu täysihoito ja sen hinta on 180€ (sis. alv) sisältää ruokailut, yrttisaunan ja majoituksen (omat liinavaatteet mukaan tai 30€ vuokra) sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa. Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita lisähintaan , niistä varaukset info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 -591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 10.9.2023 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Naisten hyvinvointi- ja joogaretriitti 15.-17.9.2023

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.

Tulevat kurssit

Siirry työkalupalkkiin