PYSY TERVEENÄ JA VOI HYVIN

14 - 15.10.2023
La 10 - Su 16

Haluaisitko välttää syksyn ja talven pitkät flunssaputket? Tällä kurssilla saat käytännönläheistä opastusta sekä immuniteetin vahvistamiseen että flunssan ja hengitysteiden hoitoon. Käytämme apuna yrttejä, luontaishoitoja ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupisteitä. Ohjeet sopivat koko perheen hoitoon.

Kurssilla opit terveenä pysymisen peruspilareita:

  • Immuniteetin kohottaminen
  • Hengitysteiden rohdot
  • Korvatulehdusten hoito
  • Yrtit ja eteeriset öljyt höyryhengityksessä nuhan, yskän ja astman hoidossa
  • Eteeriset öljyt jaksamisen ja vireyden tukena

Näiden lisäksi:

  • Teemme yhdessä moxa- eli lämpösikarihoidot, jotka auttavat keuhkoja ja jaksamista tiettyjen akupisteiden kautta. Teemme myös rentouttavat korvakynttilähoidot pareittain korvatulehdusten avuksi ja poskionteloiden tueksi.
  • Virpi vastailee osallistujien kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan.

Katso alustava ohjelma täältä: 14.-15.10. Alustava ohjelma

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, yrttien ja luontaishoitojen moniosaaja

Koulutusmaksu: 190€ (sis. alv) sisältää kurssin materiaaleineen

Täysihoito: 120€ (sis. alv) sisältää ruokailut, yrttisaunan ja majoituksen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan.  Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Lisätiedot  ja varaukset näistä info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 -591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 25.9. 2023 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Pysy terveenä ja voi hyvin 14.-15.10.2023

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.
Siirry työkalupalkkiin