Syötävä metsäpuutarhakurssi kevät

20 - 22.5.2022

Tule mukaan inspiroivalle kurssille – saat käytännönläheisiä ideoita siitä miten tehdä syötävästä metsäpuutarhasta helppohoitoisen, mutta samalla yltäkylläisen ja opit mitä kasveja kannattaa valita Suomen olosuhteisiin.

Kurssilla pääset samalla tutustumaan Frantsilan Luomuyrttitilaan ja sen vanhoihin perinnepuutarhoihin, yrttiviljelmiin ja Jatulintarhan metsäpuropolkuun. Näissä oppaana toimivat tilan perustajat agronomit Virpi ja James Cormier.

Kurssin teemoja:

  • Mitä on syötävä metsäpuutarha, sen suunnittelu ja perustaminen.
  • Kuinka rakentaa paikallista ekosysteemiä tukeva syötävä metsäpuutarha, joka tarjoaa ravintoa niin ihmisille kuin muille ekosysteemin osasille.
  • Mitä mahdollisuuksia monivuotiset ravintokasvit tarjoavat meille osana ekosysteemiä ja mitä monivuotisia vihanneksia meidän on mahdollista kasvattaa monimuotoisessa metsäpuutarhassa.

Kouluttajat:
Juha Ujula – Hortonomi ja permakulttuuriopettaja
Ulla-Maija Takkunen – Hortonomi ja metsäpuutarhakouluttaja

Koulutusmaksu: Hinta: 295 e / hlö sisältäen koulutuksen, materiaalit, lounaat ja iltapäiväkahvit.

Mahdollisuus myös majoittumiseen, jonka hinta on 80€ / yö sisältäen majoituksen omin liinavaattein 4–5 hengen ryhmähuoneissa (liinavaatevuokra 25€), aamiaisen, päivällisen ja yrttisaunan. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita. Varaa majoitus Frantsilan Hyvän Olon keskuksesta ja kerro samalla myös mahdollisista erikoisruokavalioista. info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut: 03 343 5500 / koulutus@frantsila.com

Ilmoittautumiset 6.3.2022 mennessä

Siirry työkalupalkkiin