VILLIYRTIT HALTUUN 10.6.2023 – innostava päivä luonnonkasvien ja villivihannesten parissa

10.6.2023
Lauantai, klo 10 - 17.30

Oletko kiinnostunut kokeilemaan ”hortoilua” ja saamaan aimoannoksen vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja omalta pihaltasi ja Suomen luonnosta? Suositulla kurssillamme opit käyttämään villiyrttejä ruokana, mausteina ja rohtoina. Vietämme innostavan ja käytännönläheisen päivän Frantsilan kukoistavissa puutarhoissa ja kasvihuoneilla.

Agronomi, kasvilääkinnän asiantuntija Virpi Raipala-Cormier opettaa käytännönläheisesti tunnistamaan syötäviä rikkaruohoja ja muita luonnonkasveja sekä käyttämään niitä niin rohtona kuin ruokana (salaateissa, muhennoksissa, keitoissa, kevytvoissa, lätyissä, leivonnaisissa ja juomissa). Kurssilla opit myös valmistamaan omat villivihanneshapatteesi.

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, agronomi, yrttien ja luontaishoitojen moniosaaja

Koulutusmaksu: 135€  sisältää koulutuksen, materiaalit, lounaan ja iltapäiväkahvin/yrttiteen

Sukutilamme pihapiirin vanhoissa hirsirakennuksissa on mahdollisuus myös majoittumiseen, lisätietoa: info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 22.5.2023 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Villiyrtit haltuun 10.6.2023

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.
Siirry työkalupalkkiin