VIRPIN JA JAMESIN RETRIITTI PAREILLE

2 - 3.12.2023
La 10 - Su 16

Tule nauttimaan Frantsilan Luomuyrttitilan perustajien Virpin ja Jamesin rentouttavasta ja hoidollisesta retriitistä. Nautimme parijoogasta, meditaatiosta sekä yrtti- ja luontaishoidoista idyllisissä Frantsilan rakennuksissa.

Parijoogassa huomioimme aina osallistujien tarpeet. Asanatuntien jälkeen rauhoitumme rentoutus- ja meditaatioharjoituksista.

Parin rakkaussuhdetta varten jokainen saa valmistaa itselleen kotiin viemisiksi Virpin ohjauksella aromaterapeuttisen hoito- ja hierontaöljyn sekä kukkaterapeuttisen uutoksen tunne-elämän onnellistamiseksi. Ko. hoitoöljyä käytämme apuna parihoidossa.

Luonto- ja nuotiohetki sekä herkulliset kasvisateriat kruunaavat retriitin.

Katso alustava ohjelma täältä: 2.-3.12. alustava ohjelma

Kouluttajat: Virpi Raipala-Cormier ja James Cormier, Frantsilan perustajat, yrttien ja luontaishoitojen moniosaajat, meditaatio- ja joogaohjaajat.

Virpillä ja Jamesillä on vuosikymmenten kokemus jooga- ja meditaatio-ohjauksesta. He valmistuivat Yhdysvalloissa meditaatio- ja joogaopettajiksi vuonna 1997. Virpi on Suomen Joogaopiston joogaohjaajakoulutuksen lisäksi kouluttautunut Saksassa. Heidän yhteinen taipaleensa, jota mm. yrtit, luontaishoidot, shiatsu ja jooga ovat inspiroineet, on kestänyt jo yli 42 vuotta.

Koulutusmaksu: 500€ / pari (sis. alv) sisältää kurssin materiaaleineen sekä täysihoidon (ruokailut, yrttisaunan ja majoituksen (omat liinavaatteet tai voi myös vuokrata 30€) sukutilamme pihapiirin idyllisissä vanhoissa hirsirakennuksissa.

Tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 12.11.2023 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Virpin ja Jamesin retriitti pareille 2.-3.12.2023

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.
Siirry työkalupalkkiin