Virpin yrttikurssi

26 - 28.8.2022
Pe 16:30 - Su 16.30

Kurssi on täynnä.

Virpi Raipala-Cormier jakaa käytännön-läheisesti monikymmenvuotisen tietotaitonsa ja kokemuksensa kurssilaisten kokonaisvaltaiseksi voimaantumiseksi. Kurssi sisältää kasvilääkinnän perustietojen, yrttien vaikutusten ja käyttöohjeiden lisäksi terveyttä edistävien tuotteiden valmistusta kotiin vietäväksi.

Monelle kohokohdaksi muodostuu varmasti rentouttavat ja vahvistavat yrttihoidot sekä kasvien tunnistus- ja keräilyhetket. Myös aamu-ja iltajooga sekä yrttisauna luovat oman rauhallisen antinsa oman kehon ja mielen harmoniaksi ja rentoutumiseksi niille, jotka yöpyvät.

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier – Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja on yrttien moniosaaja sekä fytoterapeuttien ja luontaishoitajien kouluttaja.

Koulutusmaksu: 330€ (sisältää koulutuksen, materiaalit ja ruokailut (1 x päivällinen, 2 x lounas, 2x iltapäiväkahvi/yrttitee)

Mahdollisuus myös majoittumiseen, jonka hinta on 90€ / yö sisältäen majoituksen omin liinavaattein 4–5 hengen ryhmähuoneissa (liinavaatevuokra 25€), aamiaisen, päivällisen ja yrttisaunan. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita. Varaa majoitus Frantsilan Hyvän Olon keskuksesta ja kerro samalla myös mahdollisista erikoisruokavalioista. info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut: 03 343 5500 /  koulutus@frantsila.com

Ilmoittautumiset:  Kurssi on täynnä.

 

 

Virpin yrttikurssi 2022

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.

Tulevat kurssit

Siirry työkalupalkkiin