Kevään Kukat
SAAPUVAT VARHAIN 2019

Frantsilan Luomuyrttitila jatkaa edistyksellistä tuotekehitystään lanseeraten kaksi uutta tuotetta, Rauhoittavan Laventelisalvan sekä Kehäkukka-Porkkana Öljyn.

Lue Lisää

Laventelisalva
IHON JA MIELIALAN RAUHOITTAJA

Laventeli tunnetaan yhtenä maailman arvostetuimpana ja monipuolisimpana yrttinä sen rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta, niin kauneuden kuin hyvinvoinnin tukena. Sen antioksidanttiset, antiseptiset, tulehdusta vähentävät sekä kipua lievittävät ominaisuudet hoitavat myös pintaa syvemmältä. Laventeli tunnetaan myös palovammojen, ärtyneen, kutiavan sekä tulehtuneen ihon rauhoittajana. 

Aromaterapeuttinen laventeli rauhoittaa levotonta mieltä helpottaen rentoutumista ja unen tuloa. Laventelisalvan sisältämän laventelin eteerisen öljyn vaikuttavina aineina on mm. linaloli ja linalyyliasetaatti, joilla on molemmilla rauhoittava vaikutus. Laventelisalva on turvallinen hoitotuote, jota voi käyttää päästä varpaisiin, kaikenikäisten hyvinvointiin.

Frantsilan toimitusjohtaja, Jupiter Cormier kertoo Laventelisalvan tuotekehityksestä seuraavasti: “Vuosien mittaan asiakkaamme ovat selkeästi osoittaneet, että laventeli on yksi suosituimmista eteerisistä öljyistämme niin rauhoittavana tuoksuna kuin hyvinvoinnin tukena. Asiakkaamme ovat jakaneet lukemattomia esimerkkejä siitä, kuinka he käyttävät sitä.” Cormier jatkaa: “Laventelin eteerinen öljy on upea tuote, mutta se vaatii hieman syventymistä ja tietoa sen käyttömahdollisuuksista sekä taitoa käyttää sitä oikein. Pohdimme, että jos voimme tuoda laventelin hoitavan voiman ja monipuolisuuden helppokäyttöisessä muodossa, niin uskomme ihmisten löytävän laventelin hyvinvointinsa tueksi laajemminkin.” Näin laventelisalva sai alkunsa.

Kehäkukka-Porkkana Öljy
AURINGON HEHKUA IHOLLA

Ihoa uudistava Kehäkukka-Porkkana Öljy on täydellinen kevään ja kesän tuote, sillä se edistää ihon tasaista päivettymistä sekä rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen. Monikäyttöinen öljy tekee ihosta elinvoimaisen ja kauniin.

Ihoa rauhoittava, antioksidanttipitoinen ja antimikrobinen kehäkukka on yksi arvostetuimmista kasveista ihonhoidossa. Luomukehäkukan ja -porkkanan uutokset sisältävät runsaasti alfa- ja beeta-karotenoideja, jotka uudistavat ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Karotenoidit edesauttavat ihon melaniinin tuotantoa ja näin iho ruskettuu kauniisti. Kasvit on uutettu korkealaatuiseen kylmäpuristettujen öljyjen seokseen, joka sisältää manteli-, argaani- ja jojobaöljyä, sekä auringonkukan siemenöljyä. Aurinkoisen oranssi öljy antaa iholle kauniin lämpimän hehkun.

Öljy sopii kaikille ihotyypeille niin kasvoille kuin vartalolle ja sitä voi turvallisesti käyttää myös hoitamaan limakalvoja.

Virpi Raipala-Cormier kertoo tuotekehityksestä seuraavasti; “Kehäkukka on yksi monipuolisimmista ja tehokkaimmista ihonhoidon ja kasvilääkinnän kasveista. Kehitimme Kehäkukka-Porkkana Öljyn viime keväänä ensin Japanin markkinoille, jossa se sai erittäin lämpimän vastaanoton. Tänä keväänä tuomme tuotteen myös Suomen ja maailman markkinoille. Virpi Raipala-Cormier jatkaa; Meidän luomukehäkukkapeltomme on mahdollisesti maailman pohjoisin, jonka raaka-aineista jalostetaan puhtaita ja tehokkaita ihonhoitotuotteita.”

Laventelisalva
TEHOAINEET

Kehäkukka-Porkkana Öljy
TEHOAINEET

Uutta
FRANTSILASSA

Tilaa Frantsilan pressikirje ja kuule uutuuksistamme ensimmäisenä.

Frantsila julkaisee neljän vuodenajan saattelemana tietoa uusista tuotteista, kuulumisia tilalta ja tuotekehityksestä sekä kutsuja VIP tapahtumiin.

Pieni lahja sinulle: Valitse lempituotteesi niin lähetämme sen Sinulle.