Frantsilan Midsummer Rose Ruusu-kasvoöljy

Frantsilan uutiskirje nro 003
Syksy 2019
Hemmottelua kaamoksen keskellä


Frantsilassa järjestetään retriittejä myös talviaikaan. Oman retriitin voit järjestää kuitenkin myös kotona, jolloin Frantsilan vinkit kaamosajan hemmotteluun auttavat sinut alkuun. Lue lisää ↴


Tutustu tuotteisiin, jotka sopivat niin arkiseen kauneudenhoitoon kuin omaan hyvinvointipäiväänkin. Frantsilan tuotteet ovat myös suosittuja lahjoja esimerkiksi joulun aikaan.Tutustu tuotteisiin ↴


Vinkkejä hemmotteluun
KAAMOKSEN KESKELLÄ

Tänä vuonna järjestämme Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen kauniissa maisemissa vielä kaksi retriittiä, joissa pääset hoitamaan hyvinvointiasi ja rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä.

Aina retriitille lähteminen ei kuitenkaan ole mahdollista, mutta onneksi oman hyvinvointipäivän voi järjestää myös kotona. Vinkkejämme seuraamalla saat nauttia kokonaisvaltaisista hoidoista, levosta ja rauhoittumisesta paikasta riippumatta, joko yksin tai yhdessä. Frantsilan luonnonmukaisista kosmetiikka-, ja hiustenhoitotuotteista löydät kaiken tarvittavan koko vartalon hoitoon.

Jalkojen ja hiuspohjan hoito 

Levitä nukkumaan mennessäsi jalkoihisi rauhoittavaa Laventelisalvaa tai ihoa pehmentävää Terva-pihkasalvaa, ja vedä jalkaan puuvilla- tai villasukat.

Tee hiuspohjaa elvyttävä hoito käyttämällä Nokkonen-turve -hiuspohjanhoitoöljyä. Voit kokeilla myös Kehäkukkavoidetta päänahan hellimiseen, varsinkin jos sinulla on hauraat hiukset tai hilsettä. Lisää halutessasi kehäkukkavoiteeseen muutama tippa esimerkiksi rosmariinin eteeristä öljyä, hiero päänahkaan, kiedo pyyhe hiustesi suojaksi ja anna vaikuttaa. Huuhtele hiukset, ja pese ne Koivu-turve -shampoolla.

Nuku niin pitkään kuin unta riittää. Vinkkejä hyvään uneen löydät täältä.

Vartalon ja kasvojen hoito

Mene kylpyyn, ja käytä Rentouttavaa kylpysuolaa, joka rentouttaa lihakset ja koko olemuksen. Jalkakylpy ja lämmin suihku ovat hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole kylpyammetta.

Kuori seuraavaksi kasvojesi iho esimerkiksi Midsummer Rose -sarjan Uudistavalla kuorintavoiteella. Seuraavaksi voit tehdä kasvoille naamion käyttämällä Elvyttävää yrtti-savinaamiota, joka poistaa ihosta epäpuhtauksia ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Huuhtele naamio pois 10-15 minuutin vaikutusajan jälkeen.

Seuraavaksi on kokovartalohieronnan aika. Hierontaan suosittelemme luonnomukaisia hierontaöljyjämme. Aloita jaloista, hiero ne kunnolla ja siirry ylöspäin. Hiero vatsasi ja selkäsi niin hyvin kuin pystyt ja siirry käsiisi, hartioihisi ja niskaasi. Hiero lopuksi kasvosi ja kaulasi hellävaraisesti.

Rentoutuminen ja aromaterapia

Vartalon ja kasvojen hieronnan jälkeen kannattaa käyttää aikaa rentoutumiseen. Voit esimerkiksi maata selälläsi, kädet ja jalat levällään ja kämmenet ylöspäin. Ole vain ja nauti hiljaisuudesta. Ajattelemalla positiivisia ajatuksia ja mielikuvia rentoudut vieläkin paremmin.

Syö päivän aikana hyvää ja terveellistä ruokaa, jotta aineenvaihduntasi toimii ja keho voi myös sisältäpäin hyvin.

Hyvinvointipäivään voi kuulua lisäksi ulkoilua ja luonnossa liikkumista, tai juuri niitä asioita joista itse pidät. Tällaisia asioita voi olla esimerkiksi kirjan lukeminen, meditointi, tai ystävien kanssa ajan viettäminen. Tärkeintä on tehdä asioita, joista saa hyvää mieltä ja voimaa.

Anna tuoksujen hoitaa. Tuo metsän ja sitrusten energisoivat tuoksut kotiisi laittamalla diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn esimerkiksi männyn tai sitruunan eteeristä öljyä. Tuoksuista saat voimaa ja energiaa myös arkeen.

Frantsilan
AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT

6.-8.12. pidettävässä Virpin Joogaretriitissä pääset nauttimaan rentouttavista jooga-asanoista ja luontaishoidoista. Opit hoitamaan itseäsi käytännönläheisesti joogaan ja joogaterapiaan liittyvien terveysohjeiden kautta. Itsenäisyyspäivän iltana juhlistamme iltaa yhdessä. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.


Vuoden viimeinen retriittimme ajoittuu uuteen vuoteen, jolloin Virpi Raipala-Cormier ja James Cormier pitävät Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa ”Iloa ja rauhaa uuteen vuoteen” -retriitin. Otamme uuden vuoden vastaan valoisassa ja levollisessa ilmapiirissä: nautimme luonnosta, nuotion tulesta ja hoidamme toinen toistamme erilaisin luontaishoidoin. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.


Frantsilan tuotteita
HEMMOTTELUUN JA LAHJAKSI