Frantsilan yrttitaimet

Frantsilan
YRTTIEN ISTUTUSTALKOOT

8.-12.6.2020

Tervetuloa talkoisiin istuttamaan Frantsilan Luomuyrttitilan pelloille noin 30 erilaista yrttikasvilajia, joista jalostetaan kauneuden ja terveyden raaka-aineita. 27 000 tainta istutetaan käsityönä luomumaahan. Saat tehdä kunnon fyysistä työtä 6-7 tuntia päivässä 5 päivän ajan. Eli huomioi, että fyysinen terveytesi olisi suhteellisen hyvä, ja että polvet sekä selkä on hyvässä kunnossa, jotta kumarassa asennossa tapahtuva istutus onnistuu vaivatta. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia ja valitsemme mukaan ensisijaisesti heidät joilla on mahdollisuus olla mukana koko viikon.

Majoittuminen tapahtuu luonnon kauniissa miljöössä Koskelan museotorpalla, Suodenniemellä. Iltaisin osallistujien toiveiden mukaan järjestämme mm. joogaa ja meditaatiota. Joka ilta on mahdollisuus lämmittää rantamökin puusauna ja kerran viikossa nautimme yli 100 vuotiaan savusaunan lempeistä löylyistä. Lounaat syödään Frantsilan Kehäkukka- kasvisravintolassa.

Voit jäädä vielä Koskelan museotorpan joogatalkoisiin 13.-14.6. Talkoot ovat maksuttomia.

Ota mukaasi lakanat, tyynyliina ja pyyhkeet sekä työvaatteet säälle kuin säälle – myös saappaat. Meiltä löytyy työhanskoja ja aurinkovoide.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Tapani Ahola / Alkutuotannon vastaava: tapani.ahola@frantsila.com

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.