Kasvilääkintä-
FYTOTERAPIAKOULUTUS

2021-2023

Tule oppimaan kuinka hoidat kasveilla ihmistä kokonaisvaltaisesti. Koulutuksessa saat tiedon ja käytännön kokemuksen hoitaa itseäsi, läheisiäsi ja muita turvallisin ja luontaisin tavoin. Saat syvällisen ymmärryksen ihmisestä ja yrttien monipuolisesta käytöstä niin sisäisesti kuin ulkoisesti käytettynä hoitamaan ongelmien syitä eikä vain oireita.

Tavoitteena on perehdyttää opiskelijat yrttien mielenkiintoiseen maailmaan kokonaisvaltaisesti unohtamatta kansamme perinnetietoutta kasveista ja niiden käytöstä. Koulutus on käytännönläheistä ja soveltuu kaikille kiinnostuneille joko fytoterapeutin ammattiin tähtäävänä tai oman ja perheen hyvän terveyden tueksi. Koulutus soveltuu myös työssäkäyville, kun huomaa organisoida kurssiperjantait hyvissä ajoin ennakkoon vapaiksi.

Monille hoitoalan ammattilaisille kuten lähihoitajille, sairaanhoitajille, hierojille ja terapeuteille koulutus on antanut uusia näköaloja hoitaa ihmistä luontaisesti, kokonaisvaltaisesti ja turvallisesti.

Koulutus alkaa 20.5.2021 ja ensimmäinen osio on 4-päiväinen (20.-23.5.).

Koulutuksen
SISÄLTÖ

1 vuosi / Perusopinnot / Yrttihoitaja/-neuvoja

Ensimmäisessä, 9-osaisessa, moduulissa (Yrttihoitaja/-neuvoja) paneudutaan kasvien tunnistukseen ja terapeuttisiin ominaisuuksiin terveysteemoittain ja niiden niin sisäiseen kuin ulkoiseen hoitokäytäntöön. Koulutuksessa tehdään myös yrtti- ja wellness-hoitoja sekä opitaan reseptien kehittämistä ja rohdoksi valmistamista.

2 vuosi / Diplomifytoterapeutti / luontaishoitaja 

Toisessa, 6-osaisessa, moduulissa (Fytoterapeutti/luontaishoitaja) syvennytään lisää kasveihin, ravintoterapiaan, erilaisiin hoitoihin, hoitokäytäntöön sekä erilaisiin fytoterapeuttisiin, aromaterapeuttisiin ja kukkaterapeuttisiin tapoihin hoitaa ihmistä vauvasta vaariin.

Ilmoittautuminen 15.4.2021 mennessä. Kurssille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lataa koulutusinfo

Tiedustelut
03 343 5500
koulutus@frantsila.com

Kurssipaikka

Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot, puutarhat, yrttipolku, Jatulintarha ja tuoksupaja sekä Frantsilan kasvisravintolan yrttien näytetarhat lisäävät koulutuksen kiinnostavuutta.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

”Ensimmäinen vuosi fytoterapian opintoja takana ja olen todella onnellinen, että lähdin mukaan koulutukseen. Olen saanut valtavasti työkaluja oman ja läheisten hyvinvoinnin parantamiseen ja shiatsun rinnalle sitä täydentämään ihania luontaishoitoja. Koulutukset tukevat loistavasti toisiaan ja olen erityisen tyytyväinen siihen, miten monipuolinen koulutus fytoterapia-koulutus on. Innolla jo odottelen seuraavaa opintojaksoa.” – Marja

”Koulutus on ylittänyt odotukseni. Todella paljon erilaisia hoitoja, omaksuttavaa tietoa jne. Hoitojen myötä kiinnostuu eri asioista ja ne jäävät paremmin mieleen. Kouluttajat ovat erittäin ammattitaitoisia, olen ollut tosi tyytyväinen.” – Sari

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.