Hieronnan ja rentoutuksen

PERUSKURSSI

29.-30.5.2021

Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, jotka haluavat oppia hieromaan läheisiään ja hieronnan perustekniikoita sekä kehon rentouttamista. Kurssi sopii erinomaisesti myös luontaishoitajille, vyöhyke- ja shiatsuterapeuteille sekä muille hoitajille.

Kurssilla käydään läpi kehon pinnalliset lihakset ja niiden tehtävät, klassiset hierontaotteet ja tehdään käytännön harjoittelua pareittain kehon eri osa-alueisiin. Sunnuntaiaamuna Virpi Raipala-Cormier vetää yöpyjille joogan.

Kouluttajat
Petri Laurikka – urheiluhieroja ja –hieronnan opettaja, rentoutusohjaaja, diplomishiatsu-terapeutti, luontaishoitaja, kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunktiohoitaja, lymfaterapeutti sekä lähihoitaja

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Koulutusmaksu ja
ILMOITTAUTUMINEN

Koulutusmaksu: 260€ / hlö / osio. Hinta sisältää materiaalin sekä ruokailut (2x ruokailut, 2x iltapäivänkahvi/- yrttitee). Pareille à 250€ / hlö

Mahdollisuus myös majoittumiseen, jonka hinta on 80€ / yö sisältäen majoituksen omin liinavaattein 4–5 hengen ryhmähuoneissa (liinavaatevuokra 25€), aamiaisen, päivällisen ja yrttisaunan. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita. Varaa majoitus Frantsilan Hyvän Olon keskuksesta ja kerro samalla myös mahdollisista erikoisruokavalioista.
info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut:
pete.laurikka@gmail.com

Ilmoittautumiset
9.5.2021 mennessä

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.