Hieronnan syventävä
JATKOKURSSI

13.-14.4.2019 (la 10-18, su 9-16)

Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, joilla on perustietoa hieronnasta. Viikonloppuna harjoitellaan hoitoja pareittain ja käsitellään useita tekniikoita ja kehon alueita.

Kurssilla käydään läpi mobilisoivan hieronnan teoriaa, klassisten hierontaotteiden kertausta ja sovellusta hieronnassa, kehon asennon ja kireyksien huomioiminen käytännön hieronnassa, istualtaan tehtävä hieronta. Käsiteltävien osa-alueiden mielekäs jako, niska-hartia- ja selkäalueen hieronnan variaatiot, passiiviset venytykset hieronnan tukena ja osana.

Koulutusmaksu ja
ILMOITTAUTUMINEN

Koulutusmaksu
220€ sisältäen materiaalin sekä ruokailut (2x lounas, 2x iltapäiväkahvi /-yrttitee)

Mahdollisuus myös majoitukseen. Tiedustelut ja varaukset Frantsilan Hyvän Olon Keskus 040 591 8742 / info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi.

Ilmoittautumiset
Ilmoittautumislomakkeeseen

Kouluttaja
PETRI LAURIKKA

Kouluttajana toimii Petri Laurikka, joka on innostava, erittäin pidetty ja ammattitaitoinen opettaja. Hän on urheiluhieroja ja –hieronnanopettaja, diplomishiatsuterapeutti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunktiohoitaja, luontaishoitaja ja rentoutusohjaaja ja lymfaterapeutti.

TIEDUSTELUT
Virpi.raipala-cormier@frantsila.com / 03 343 5550

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö