Joulukuinen tervehdys Frantsilan tehtaalta Hämeenkyröstä!

Tänä vuonna joululahjahankinnat tehdään turvallisesti verkosta ja mikä olisikaan vaivattomampaa, kuin tilata lahjat suoraan kotiovelle. Frantsilan verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman ihania hyvän olon lahjaideoita, joilla ilahduttaa omia läheisiäsi.

Olemme saaneet paljon kiitosta verkkokauppamme nopeista toimituksista ja lupaamme huolehtia siitä, että myös joulunalusaikaan kaikki paketit lähtevät tilaajille samana tai viimeistään seuraavana päivänä tilauksen saapumisesta.

Tuotelähetyksistämme vastaava Anne

Nopeista ja huolella pakatuista toimituksista lämmin kiitos kuuluu Annelle, Riitalle ja Tainalle, jotka toimivat Frantsilan lähettämössä, varastossa ja tuotannossa yhdessä. Tämä kolmen naisen tehotiimi pullottaa, etiketöi ja pakkaa Frantsilan tuotteet kaikkiin verkkokauppa- ja jälleenmyyjätilauksiin. Jokainen tilaus viimeistellään aina käsin kirjoitetulla tervehdyksellä, joka rustataan Annen kynästä. Keväisin Anne viihtyy työssään myös alkutuotannon puolella, kun kasvihuoneella kylvetään siemenistä kymmenet tuhannet luomukasvien taimet.

Annella on valloittava hymy, suuri sydän ja hän viettää vapaa-aikansa pääasiassa eläinten ja niihin liittyvän vapaaehtoistyön parissa. Omien lemmikkiensä lisäksi Anne hoitaa orpoja, loukkaantuneita tai muita apua tarvitsevia luonnonvaraisia eläimiä. ”Tällä hetkellä hoidossani on kuusi siiliä, jotka viettävät meillä koko talven ja keväällä ne pääsevät taas takaisin kotikonnuilleen”, Anne kertoo.

Annen suosikkituotteet

Frantsilan valikoimasta Annen suosikkituotteisiin lukeutuvat Kehäkukka-porkkanaöljy ja Luonnon Käsidesi, mitkä ovat hänellä päivittäisessä käytössä. Lisäksi erityismaininnan Annelta saa myös Terva-pihkasalva ja 11 yrtin salva, jotka ovat olleet pitkään hänen ykköstuotteitaan haavojen ja ruhjeiden hoidossa, niin eläimillä kuin ihmisillä.

Käsityötä alusta loppuun

Me Frantsilassa suosimme käsityötä ja myös rakastetut yrttiteemme pussitetaan käsin Annen toimesta. Juhlamieli-yrttitee on joulun ajan suosikki, joka kätkee sisälleen ihania mausteisia makuja, kuten omenan lohkoja, neilikkaa, kanelia ja piparminttua. Juhla-mieli yrttitee sopii hyvin nautittavaksi esimerkiksi joulun ajan aamiaispöydässä tai iltajuomana keventämään oloa jouluherkkutteluiden jälkeen.

Annen joululahjavinkit pukinkonttiin: