Kasvit kukoistavat Frantsilan uudessa ilmeessä

Frantsilan pelloilla viljellyt kasvit ja niiden parantavat vaikutukset ovat olleet tuotteidemme ydin ja inspiraatio yli 40 vuoden ajan. Viljelemämme kasvit ovat kuin alkemisteja, jotka muuttavat hiilidioksidin, auringon ja maaperän ravinteet tehoaineiksi, joita voimme hyödyntää terveyden- ja kauneudenhoidossa. Kasvilääkintäperinteitä ja tiedettä yhdistämällä, luomme kokonaisvaltaisesti hoitavia tuotteita.

Tuotteiden valmistuksessa kunnioitamme kasvin koko elinkaarta, aina siemenkylvöstä kasvien keruuseen ja jalostukseen asti. Käsittelemme kasvit lempeästi perinteisiä uutosmenetelmiä hyödyntäen tai matalassa lämmössä kuivaten, jotta kasvit säilyttäisivät mahdollisimman hyvin kaikki kokonaisvaltaisesti hoitavat ominaisuutensa.

Parantavat kasvit 

Kasvio eli herbaario on toiminut inspiraationa Frantsilan uudelle ilmeelle. Kasvituntemus, Suomalaisen kansanperinteen kunnioitus sekä ajankohtaisen tutkimustiedon seuraaminen ovat olleet alusta asti Frantsilan tuotekehityksen perusta. 

Kuten satommekin, jokainen kasvion kasvi on poimittu käsin Frantsilan pellolta. Uusi ilme viestii kasvien ja luonnon monimuotoisuutta. Jokainen kasvi on ilmeeltään ja tehoaineiltaan täysin ainutlaatuinen. Kasvit ovat todellisia ja ajattomia kauneuden ja hyvinvoinnin lähettiläitä. Uusi visuaalinen ilmeemme on kunnianosoitus viljelemillemme kasveille ja niiden vaikuttaville tehoaineille. “Kasveista rakentui visuaalinen kasvio, joka elää nyt uudessa ilmeessä”, kertoo Frantsilan luova johtaja Anna Karhu-Cormier.

Toivotut ja palkitut uutuustuotteet

Frantsilan luonnonkosmetiikka täydentyi ihanilla ja paljon toivotuilla uutuuksilla. Luonnon käsidesi ja Luonnon deodorantti vastaavat tarpeeseen löytää luonnonmukaisia ja kotimaisia vaihtoehtoja päivittäin käytettäville hygieniatuotteille. Uusi iholle hellävarainen käsidesimme on ehtinyt jo kerätä paljon kiitosta, etenkin sen miellyttävän tuoksun ja kätevän suihkepullon ansiosta.

Luonnon deodorantin teho perustuu antibakteerisiin luomuyrttiuutoksiin ja luonnon raaka-aineisiin. Deodorantin unisex tuoksu on raikas ja lempeiden raaka-aineidensa puolesta sopii myös herkkäihoisille. Kiertokulun nimissä olemme valinneet pakkausmateriaaliksi tuotteen tehoaineita suojaavan tumman lasin, jonka kierrättäminen luonnistuu mutkattomasti.

Uudet tuotteet ovat ehtineet saada jo loistavan vastaanoton käyttäjiltään. Tuotteet menestyivät ansiokkaasti myös 2020-vuoden Nordic Natural Beauty Awardsissa, jossa parhaaksi kasvojen puhdistustuotteeksi valittiin Puna-apila -puhdistusgeeli ja parhaaksi kasvovedeksi Kehäkukka-kasvovesi. Molemmat tuotteet ovat keväällä 2020 lanseerattuja uutuuksia.

Puna-apila puhdistusgeeli

Kasvojen puhdistustuote, joka puhdistaa likaa ja epäpuhtauksia tehokkaasti. Monista puhdistusgeeleistä poiketen jättää ihon todella pehmeäksi ja raikkaaksi, eikä ole teholtaan liian pesevä.

Kehäkukka-kasvovesi

Ihon tulehduksia ja punoitusta tehokkaasti tasapainottava kasvovesi, joka sisältää kehäkukan lisäksi kattavan coctailin muita ihoa tehokkaasti rauhoittavia sekä ihon ominaisuuksia tasapainottavia ainesosia, kuten keto-orvokin ja ratamon kasviuutteita.

Rakastetut klassikot saavat uuden ilmeen

Pitkäaikainen suosikki ja luonnonkosmetiikan klassikoksi muodostunut Midsummer Rose -luonnonkosmetiikkasarjamme tulee myös uudistumaan pakkaus kerrallaan.

Rakastetut klassikot säilyvät sisällöltään aivan samana, ainoastaan pakkauksen ilme muuttuu. Tehovoiteen, Kuorintavoiteen, Savinaamion sekä Ravitsevan kasvovoiteen tuubien hennot pastellisävyt muistuttavat alkuperäisen ilmeen sävymaailmasta. Ruusu kasvovesi ja Hellävarainen puhdistusemulsio ovat siirtyneet kauniiseen ja kierrätettävään ruskeaan lasipulloon.

Midsummer Rose -sarja yhdistyy osaksi kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvinnvoinnin kokonaisuutta,  josta jokainen voi löytää omalle iholleen hoitavan tuotekokonaisuuden.

Frantsilan luonnonkosmetiikkaa, joiden ulkoasu on hiljattain uudistunut: