Kehon detox ja
SELLULIITTI KURIIN

23.-24.2.2019 (la 10- su 16)

Kehon puhdistuskuuri ja selluliitin poistohoito voivat olla ihania varsinkin kun siihen kuuluu hyvät kasvisruoat sekä tehokkaat ja energisoivat hoidot aromaterapialla.

Kurssi on tarkoitettu niin itsehoidoksi kuin asiakastyöskentelyn tueksi. Kurssilla opit kotihoidolliset ravinto- ja yrttihoito-ohjeet sekä itsehoidolliset täsmäliikkeet. Saunassa tehdään nautinnolliset yrttikylpy- ja -kuorintahoidot. Varsinaiset selluliittihieronnat opetellaan pareittain. Ne ovat tehokkaan kiinteyttävät. Opimme samalla myös liukukuppi- ja hunajahierontaa. Extrana kurssilla on Detox- ja akujoogaliikkeet rentoutuksen, meditaatio/mindfullness harjoituksen kera.

Koulutusmaksu ja
ILMOITTAUTUMINEN

Koulutusmaksu 195€ sisältää kurssin ja materiaalin. (Kurssimaksu maksetaan Frantsilaan (lasku tulee postissa tai sähköpostissa).
Täysihoito 120€ sisältää ruokailut, majoituksen omin liinavaattein ja saunan. (Täysihoito maksetaan Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen (tarkemmat maksuohjeet info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi)

Ilmoittautumiset
Ilmoittautumislomakkeeseen

Detox-kurssi

Kurssin
KOULUTTAJAT

Angelika Maasikmäe, aromaterapeutti ja hieroja
Virpi Raipala-Cormier, fytoterapeutti, yrttien ja luontaisen hyvinvoinnin kouluttaja

Tiedustelut
Virpi Raipala-Cormier virpi.raipala-cormier@frantsila.com / 03 343 5550

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö