• Uutiset

Koronavirusepidemian vaikutukset toimintaamme

Näinä poikkeuksellisina aikoina myös Frantsilan Luomuyrttitila on ryhtynyt toimenpiteisiin työntekijöidemme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme turvallisuuden ja terveyden takaamiseksi. Koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa meihin kaikkiin, ja haluamme paitsi kertoa käytännön asioista, myös toivoa kaikille voimia ja hyvää vointia. Itsestä ja muista huolehtiminen on nyt kaikkein tärkeintä, jotta voimme suojella ikääntyneitä ja muita riskiryhmiä. Myönteisillä ajatuksilla sekä teoilla levitämme myös paljon kaivattua positiivista energiaa ympärillemme.

Turvallisuus ja hygienia tehtaalla ja logistiikassa

Olemme tehostaneet hygieniaa ja siivousta tehtaallamme, työntekijöidemme tiloissa ja pakkaamossa. Sen lisäksi varmistamme, että kukaan ei saavu työpaikalle sairaana, vaan kaikki jäävät hyvin matalalla kynnyksellä kotiin. Lähetämme kaikki paketit ja kirjetoimitukset Postin kautta, ja asiakkaana voit valita toimitustavaksi myös kotiinkuljetuksen. Posti on ohjeistanut kaikkia kuljettajia välttämään lähikontaktia toimituksen yhteydessä, jonka vuoksi kuljettaja jättää paketin ovelle, ja jää odottamaan turvallisen välimatkan päässä oven avaamista. Lisäksi pakettia ei tarvitse kuitata vastaanotetuksi, vaan kuljettaja kuittaa sen itse.

Jälleenmyyjien aukiolo

Valitettavasti emme pysty tiedottamaan kootusti jälleenmyyjiemme tilanteesta. Seuraamalla oman paikkakuntasi hoitolan, terapeutin tai luontaistuotemyymälän tiedotusta saat ajantasaista tietoa kivijalkaliikkeiden ja verkkokauppojen aukiolosta ja toimituksista.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme osoitteessa frantsila.com toimii normaalisti. Tilaukset lähetetään heti tilausta seuraavan arkipäivän aamuna, ja kassalla voi valita toimitustavaksi myös kotiinkuljetuksen. Käytämme kaikissa lähetyksissämme Postin palveluita. Asiakaspalvelumme vastaa kyselyihin sekä puhelimitse numerossa 03 343 5500, että sähköpostitse osoitteessa info@frantsila.com.

Seuraamme tarkasti valtioneuvoston, THL:n, STM:n ja muiden viranomaisten ohjeita ja tiedotteita asiassa, ja teemme omalta osaltamme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme turvallisesti. 

Ystävällisin terveisin,

Jupiter Cormier, toimitusjohtaja

Virpi Raipala-Cormier, perustaja

Siirry työkalupalkkiin