• Kurssit

Kuningatar-päivä

Frantsilan perustaja ja tuotekehittäjä Virpi Raipala-Cormier jakaa 40 vuoden tieto-taitoaan luonnollisen kauneuden ja hyvinvoinnin maailmasta. Päivän aikana perehdymme terveen ihon peruspilareihin ja tärkeimpien suomalaisten yrttien vaikutuksiin ihonhoidossa. Lisäksi tutustumme Frantsilan monipuoliseen tuotevalikoimaan hyvinvoinnin tukena. Frantsilassa on kehitetty vuosien varrella useita hoitokokonaisuuksia ja yksi ihanimmista on Kuningatar-hoito, jossa hellitään ja hemmotellaan päästä varpaisiin.

Kokosimme kolmen tuotteen kokonaisuuden kuningattarille, jotka eivät pääse osallistumaan Luonnon kaunis-päivään 12.11.2018.

Kasvot rakastavat hierontaa. Päivittäisellä hieronnalla elvytät kasvojen lymfakiertoa sekä tehoaineiden imeytymistä. Kasvohieronta sopii hyvin kuningattaren kauneudenhoitorituaaliin rentouttamaan kasvojen lihaksia. Ruusu Kasvoöljy sopii erinomaisesti kasvohierontaan. Pumppaa öljyä molempiin kämmeniin ja hiero kasvot pyörivin ja rauhallisin liikkein aloittaen otsasta, päättäen hieronnan dekoltee alueelle. Kasvoöljyn ruusuinen tuoksu hoitaa ja kohottaa myös mielialaa.

Helposti toteutettavat itsehoitomenetelmät ovat hyvinvoinnin perusta. Jalkakylpy on yksi parhaita tapoja hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Rentouttava Jalkakylpy tarjoaa syvärentoutusta mielelle ja keholle. Lämmin jalkakylpy laukaisee jännityksiä ja rentouttaa väsyneitä lihaksia. Se tyynnyttää koko olemuksen aromaterapeuttisten eteeristen öljyjen voimalla. Jalkakylvyllä on kiireen pysäyttävä voima.

Lisää lämpimään jalkakylpyyn 2 ruokalusikallista Rentouttavaa Kylpysuolaa ja ruusun terälehtiä, kuuntele lempimusiikkiasi tai hiljaisuutta.

Ruusu Paras Ystävä Lämpöpakkaus sisältää luomukauran lisäksi ruusun terälehtiä. Lämmitä pakkaus ja aseta se hartioille rentouttamaan kireitä lihaksia tai alaselän alueelle hoitamaan munuaisten seutua. Munuaiset ovat perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan sekä fyysisen että psyykkisen voiman tyyssija. Lämpö hoitaa koko olemusta ja rentouttaa jännityksiä. Vinkki: Ota Paras ystävä mukaan nukkumaan mennessäsi, lämpö ja hento ruusun tuoksu takaavat suloiset unet.

Siirry työkalupalkkiin