Puutarhurin työpaikka

Oletko kiinnostunut luonnonmukaisesta puutarhanhoidosta ja yrteistä? Haemme kesäkausiksi työsuhteeseen ammattitaitoista puutarhuria Frantsilan pihapuutarhoihin. Frantsilan puutarhurin monipuolisiin työtehtäviin kuuluu istutus-, leikkaus-, hoito- ja puutarhan uudistustöistä sekä puutarhojen hoidon pitkäaikaista suunnittelua ja budjetointia. Frantsilan puutarhurina sinun vastuullasi on Frantsilan hyvän olon keskuksen pihapuutarha, Frantsilan kehäkukan näyteyrttitarha ja 2 vuotta vanha syötävä metsäpuutarha.

Sesonkityö alkaa 1.4.2023 ja päättyy 1.10.2023. Työ on täysipäiväinen ma-pe 7,5 h/pvä. Etsimme henkilöä, joka voisi tulla sesonki toisensa jälkeen jatkamaan meillä puutarhurin töitä.

Toivomme sinulta:
-aikaisempaa laajaa kokemusta puutarhanhoidosta ja puutarhojen suunnittelusta
-ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista asennetta
-hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
-hyvää fyysistä kuntoa
-intohimoa luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon
-kiinnostusta metsäpuutarhoihin ja permakultuuriin
-koneiden käyttökokemusta
-suomen ja englannin kielen taitoa
-ATK-taitoja
-reipasta ja itsenäistä työotetta

Frantsila tarjoaa sinulle vahvasti arvoihin ja vastuullisuuteen sitoutuneen yrityksen ja työyhteisön. Frantsilassa työlläsi on merkitystä, sillä yrityksen missiona on viljellä parantavaa muutosta ihmisten ja maapallon hyväksi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haku loppuu viimeistään 28.2. Lähetä CV ja vapaamuotoinen vapaamotoinen työhakemuksesi palkkatoiveella sähköpostilla osoitteeseen jupiter.cormier@frantsila.com otsikolla Puutarhuri.

Tiedusteluihin vastaa: Jupiter Cormier,  Puh.+358400 757810

Siirry työkalupalkkiin