Shiatsu- ja
AKUPAINANTATERAPEUTTI-KOULUTUS

10.-11.7.2021 alkaen

Koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet Frantsilan 6-osaisen shiatsuhoitajakoulutuksen. Koulutus on monimuoto-opiskelua ja onnistuu oman työn ohessa.

Koulutuksessa syvennytään lisää shiatsun ohella perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupainantahoitoihin. Koulutus antaa syvällisen pohjan toimia ammattimaisesti shiatsu- ja akupainantaterapeuttina. Koulutuksen sisältö on suunniteltu vastaamaan käytännönläheistä hoitotyötä, jolloin hoitaja osaa arvioida perusteellisesti asiakkaan tarpeet ja tehdä niin shiatsu- kuin akupainantahoidon asiakasta parhaiten palvelevalla tavalla.

Täältä löydät tarkemman koulutuksen sisällön.

Pääkouluttajana toimii Petri Laurikka, joka on innostava ja erittäin pidetty opettaja. Hän on urheiluhieroja ja –hieronnanopettaja, diplomi-shiatsuterapeutti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunktiohoitaja, luontaishoitaja, rentoutusohjaaja ja lymfaterapeutti sekä lähihoitaja. Mukana on myös tämän bostonilaisen shiatsutyylin jatkokehittäjä Virpi Raipala-Cormier. Frantsila toi shiatsun Suomeen 1982.

Shiatsu-/akupainantaterapeutiksi valmistumiseksi JA LKL:n rekisteriin pääsemiseksi tulee olla suoritettuina Lääketieteen perusopinnot (14op – 378h), Cam-hoitojen perusteet (ent. Luontaisterapia ammattina) (3op – 81h) sekä Ensiapukoulutus (0,5op – 16h). Lääketieteen perusopinnoista voi kysellä lähimmästä terveydenhoito-oppilaitoksesta, avoimesta yliopistosta tai opiskella se verkko-opintoina (esim. Luontaishoitoalan opiskelijoille suunnattu Taimi-koulutus Oy). Myös Cam-hoitojen perusteet voi suorittaa verkko-opintoina (esim. Dagaz Ky / Marja Jokela)

Koulutuksen hinta on 295€ / osio. Hinta sisältää alv:n 24%, Itslearning -sähköisen oppimisjärjestelmän käyttöoikeuslisenssin (materiaalit, tehtävät ym.), harjoitustöiden ja tenttien tarkistukset ym. koulutukseen liittyvät tehtävät. Koulutuksen hintaan kuuluu myös kasvislounaat ja iltapäivän yrttiteet / kahvit.

Koulutuksen voi maksaa myös etukäteen kerralla, jolloin siihen saa -10% eli hinnaksi tulee tuolloin 1593€

Yöpymis-, aamiais- ja päivällismahdollisuus löytyy Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Majoituspaketin hinta on 80€ (sis. yhden yön ryhmähuoneessa, 1 aamiaisen, 1 päivällisen sekä yrttisaunan). Omat liinavaatteet voi ottaa mukaan tai vuokrata 25€. Lisäyö aamiaisineen maksaa 50€. Varaukset info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

ILMOITTAUTUMINEN 13.6.2021 MENNESSÄ

Lisätiedot Petri Laurikka 040 585 1165 / pete.laurikka@gmail.com

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.