”Suosittelen lämpimästi shiatsuhoitaja koulutusta. Koulutus on todella laadukasta ja Petrin sekä Virpin tavasta opettaa huokuu monen vuoden ammattitaito ja kokemus. Koulutuksen aikana saa kattavan määrän kirjallista materiaalia ja käytännön harjoitukset täydentävät niitä.”

— Marika-shiatsuhoitaja


Shiatsuhoitaja
KOULUTUS

SEURAAVA KURSSI ALKAA HUHTIKUUSSA 2021 – LOPPUVUODESTA TARKEMPAA TIETOA TULOSSA

Shiatsu on Japanista peräisin oleva hoitomuoto, jolla käsitellään kehon ”lukkoja” ja näin hoidetaan erilaisia vaivoja kuten päänsärkyä, selkävaivoja, issiasta, uniongelmia, jumittuneita hartioita, stressiä yms.

Hoito perustuu akukanavien energian avaamiseen hoitajan omaa kehon painoa hyödyntävillä otteilla (kämmen, peukalot, rystyset, kyynärvarret, jalkapohjat) sekä venyttävillä liikkeillä. Hoito tehdään perinteisesti lattialla ohuen patjan päällä. Koulutuksessa perehdytään shiatsun lisäksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen perusteisiin ja akupainantahoitoihin.

Shiatsu-koulutus sopii hoitotyön ammattilaisille työn tueksi, uutta ammattia aikoville tai muuten vain perheen tai ystävien iloksi. Koulutus on monimuoto-opiskelua ja onnistuu oman työn ohessa.

Mahdollisuus jatkaa vuoden kestävään jatkokoulutukseen.

Koulutuksen
PÄÄKOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Petri Laurikka, joka on innostava, erittäin pidetty ja ammattitaitoinen opettaja. Hän on urheiluhieroja ja –hieronnanopettaja, diplomi-shiatsuterapeutti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunktiohoitaja, luontaishoitaja, rentoutusohjaaja ja lymfaterapeutti.

Mukana on myös tämän bostonilaisen shiatsutyylin jatkokehittäjä Virpi Raipala-Cormier. Frantsila toi shiatsun Suomeen 1982.

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.