Shiatsuhoitaja
KOULUTUS

ALKAEN 12.-13.6. la 10-18 ja su 9-16

Shiatsu on Japanista peräisin oleva hoitomuoto, jolla käsitellään kehon ”lukkoja” ja näin hoidetaan erilaisia vaivoja kuten päänsärkyä, selkävaivoja, issiasta, uniongelmia, jumittuneita hartioita, stressiä yms.

Hoito perustuu akukanavien energian avaamiseen hoitajan omaa kehon painoa hyödyntävillä otteilla (kämmen, peukalot, rystyset, kyynärvarret, jalkapohjat) sekä venyttävillä liikkeillä. Hoito tehdään perinteisesti lattialla ohuen patjan päällä. Koulutuksessa perehdytään shiatsun lisäksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen perusteisiin ja akupainantahoitoihin.

Shiatsu-koulutus sopii hoitotyön ammattilaisille työn tueksi, uutta ammattia aikoville tai muuten vain perheen tai ystävien iloksi. Koulutus on monimuoto-opiskelua ja onnistuu oman työn ohessa.

Täältä löydät tarkemman koulutuksen sisällön.

Mahdollisuus jatkaa vuoden kestävään jatkokoulutukseen.

Koulutuksen hinta on 295€ / osio. Hinta sisältää alv:n 24%, Itslearning -sähköisen oppimisjärjestelmän käyttöoikeuslisenssin (materiaalit, tehtävät ym.), harjoitustöiden ja tenttien tarkistukset ym. koulutukseen liittyvät tehtävät. Koulutuksen hintaan kuuluu myös kasvislounaat ja iltapäivän yrttiteet / kahvit.

Koulutuksen voi maksaa myös etukäteen kerralla, jolloin siihen saa -10% eli hinnaksi tulee tuolloin 1593€

Yöpymis-, aamiais- ja päivällismahdollisuus löytyy Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Majoituspaketin hinta on 80€ (sis. yhden yön ryhmähuoneessa, 1 aamiaisen, 1 päivällisen sekä yrttisaunan). Omat liinavaatteet voi ottaa mukaan tai vuokrata 25€. Lisäyö aamiaisineen maksaa 50€. Varaukset info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

ILMOITTAUTUMINEN 31.5.2021 MENNESSÄ

Koulutuksen sisältöön liittyvät kyselyt pete.laurikka@gmail.com ja käytäntöön (esim. kurssimaksut) liittyvät kyselyt koulutus@frantsila.com

Kouluttajana toimii Petri Laurikka, joka on innostava, erittäin pidetty ja ammattitaitoinen opettaja. Hän on urheiluhieroja ja –hieronnanopettaja, diplomi-shiatsuterapeutti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunktiohoitaja, luontaishoitaja, rentoutusohjaaja ja lymfaterapeutti.

Mukana on myös tämän bostonilaisen shiatsutyylin jatkokehittäjä Virpi Raipala-Cormier. Frantsila toi shiatsun Suomeen 1982.

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.