Shiatsun

PERUSKURSSI

26.-28.2.2021 / pe 17-21, la 9-18 ja su 9-16

Shiatsu on Japanista peräisin oleva hoitomuoto, joka tehdään perinteisesti lattialla ohuen patjan päällä. Hoito perustuu akukanavien energian avaamiseen hoitajan omaa kehon painoa hyödyntävillä otteilla (kämmen, peukalot, rystyset, kyynärvarret, jalkapohjat) sekä venyttävillä liikkeillä.

Kurssi sopii niin oman perheen hoivaksi kuin hoitotyöntueksi. Shiatsuhoidolla saadaan kehon lukkoja aukeamaan ja sitä kautta hoidetaan erilaisia vaivoja kuten päänsärkyä, selkävaivoja, issiasta, uniongelmia, jumittuneita hartioita, stressiä ym Tämän kurssin käyneillä on mahdollisuus jatkaa Frantsilan 6-osaiseen Shiatsu-hoitajakoulutukseen, joka alkaa maaliskuussa 2021

Kouluttajat

Petri Laurikka – urheiluhieroja ja –hieronnan opettaja, rentoutusohjaaja, diplomishiatsu-terapeutti, luontaishoitaja, kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunktiohoitaja, lymfaterapeutti sekä lähihoitaja

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Koulutusmaksu ja
ILMOITTAUTUMINEN

Koulutusmaksu: 295€ / hlö / Hinta sisältää materiaalin sekä ruokailut (2 x lounas, 1 x päivällinen, 2 x iltapäiväkahvi / -yrttitee).

Mahdollisuus myös majoittumiseen, jonka hinta on 80€ / yö sisältäen majoituksen omin liinavaattein 4–5 hengen ryhmähuoneissa (liinavaatevuokra 25€), aamiaisen, päivällisen ja yrttisaunan. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita. Varaa majoitus Frantsilan Hyvän Olon keskuksesta ja kerro samalla myös mahdollisista erikoisruokavalioista.
info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut:
pete.laurikka@gmail.com, 040 585 1165

Ilmoittautumiset
7.2.2021 mennessä

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.