Shiatsun
PERUSKURSSI

8. — 9.9.2018

Shiatsu on Japanista peräisin oleva hoitomuoto, joka tehdään perinteisesti lattialla ohuen patjan päällä.

Hoito perustuu akukanavien energian avaamiseen hoitajan omaa kehon painoa hyödyntävillä otteilla (kämmen, peukalot, rystyset, kyynärvarret, jalkapohjat) sekä venyttävillä liikkeillä.

Kurssi sopii niin oman perheen hoivaksi kuin hoitotyön tueksi. Shiatsuhoidolla saadaan kehon lukkoja aukeamaan ja sitä kautta hoidetaan erilaisia vaivoja kuten päänsärkyä, selkävaivoja, issiasta, uniongelmia, jumittuneita hartioita, stressiä ym.

Kouluttajana toimii Petri Laurikka, joka on innostava, erittäin pidetty ja ammattitaitoinen opettaja. Hän on urheiluhieroja ja –hieronnanopettaja, diplomi-shiatsuterapeutti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja akupunktiohoitaja, luontaishoitaja, rentoutusohjaaja ja lymfaterapeutti.

Tämän kurssin käyneillä on mahdollisuus jatkaa myös shiatsuhoitajakoulutukseen, joka järjestetään 6 eri viikonloppuna vuoden 2019 aikana.

Kurssimaksu
295€ / hlö sisältäen materiaalin sekä ruokailut
(sis. 2 x lounas, 2 x iltapäiväkahvi /-yrttitee)

Ilmoittautumiset
Sitovat ilmoittautumiset 20.8.2018 mennessä: Ilmoittautuminen

Tiedustelut
Petri Laurikka: pete.laurikka@gmail.com / 040 585 1165
Virpi Raipala-Cormier virpi.raipala-cormier@frantsila.com / 03 343 5550
Mahdollisuus myös majoitukseen ja täysihoitoon. Tiedustelut ja varaukset Frantsilan Hyvän Olon Keskus 040 591 8742 / info@frantsilanhyvänolonkeskus.fi

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö