Suomalainen kukkaterapia
JA YRTIT MIELIALAN TUKENA

17.-18.7.2021 (la 10-18, su 9-16.30)

Kukkaterapia, yrtit ja aromaterapia oman ja perheen jaksamisen, mielialan kohottamisen ja hoitotyön tueksi. Kurssilla tutustutaan suomalaisen kukkaterapian valmistuksen periaatteisiin myös luonnossa sekä noin 24 luonnon kukan terapeuttisiin vaikutuksiin.

Opit myös miten kasvilääkinnällä ja yrttien sisäisellä ja ulkoisella käytöllä sekä eteerisillä öljyillä voit tasapainottaa ja hoitaa mielialaa. Kukkaterapia on suurenmoinen apu oman elämänpolun ja ihmissuhteiden selventäjä. Saat valmistaa oman henkilökohtaisen kukkauutteesi kotiin vietäväksi ja psyykettä vahvistavan tuoksusekoituksen aidoista eteerisistä öljystä. Lisäksi jokainen voi kerätä Frantsilan yrttipelloilta oman stressiä helpottavan ja hermoja hellivän yrttiteen ja jalkakylvyn ainekset.

Kouluttajat: Virpi Raipala-Cormier – agr., yrttien moniosaaja, Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja, fytoterapeuttien ja luontaishoitajien kouluttaja

Kurssimaksu:  295€ / hlö. Hinta sisältää materiaalit sekä ruokailut (2x lounas, 2x iltapäivänkahvi/-
yrttitee).

Lisätiedustelut: Virpi Raipala-Cormier virpi.raipala-cormier@frantsila.com / 0400 904 516

Mahdollisuus myös majoitukseen aamiaisineen, päivällisruokineen ja yrttisaunoineen 80€. Tiedustelut ja varaukset Frantsilan Hyvän Olon Keskus 040 591 8742 / info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi.

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.