Kasvien hoitovoima koko perheen terveyden tukena

20 - 21.4.2024

Etsitkö turvallisia ja luonnollisia tapoja edistää sekä omaa, että perheesi hyvinvointia? Lähde mukaan kaksipäiväiselle tutustumismatkalle yrttien monipuolisiin vaikutuksiin koko perheen terveyden näkökulmasta ja ota kasvien hoitovoima osaksi perheenne arkea.

250,00 

Mitä kurssi tarjoaa? 

- Käytännönläheistä tietoa kasvien hoitovaikutuksista ja käytöstä aikuisille ja lapsille.
- Personoituja ohjeita mm. vastustuskyvyn, jaksamisen, flunssan ja lihasjumien hoitoon.
- Vertaistukea ja yhteisöllisyyttä muiden kurssilaisten kanssa.

Kenelle kurssi on tarkoitettu: 

- Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita löytämään tehokkaita ja turvallisia tapoja tukea perheensä terveyttä.
- Niille, jotka pyrkivät tuomaan lähiluonnon kasvien hyvinvointiratkaisuja osaksi perheensä arkea.

Miksi tulla kurssille Frantsilaan? 

Frantsilan tunnelmalliset ja kauniit tilat, rauhoittava maalaismiljöö sekä  Frantsilan perustajan Virpin 40 vuoden asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jossa tutustutaan yrttien hoitaviin vaikutuksiin.

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, on pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen

Koulutusmaksu: 250€ (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä ruokailut (2 x lounas ja 2 x iltapäiväkahvi / yrttitee)

Täysihoito: 90€ (sis. alv) sisältää päivällisen, yrttisaunan, iltateen ja majoituksen aamiaisineen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan.  Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Lisätiedot  ja varaukset näistä info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 -591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 27.3.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.