Kukkaterapia sisäisen rauhan lähteenä

24.3.2024
klo 10 - 17

Kaipaatko lisää sisäistä rauhaa elämääsi? Frantsilan Kukkaterapiakurssi tarjoaa sinulle oivalluksia ja työkaluja, joiden avulla voit löytää sisäisen rauhan ja hyvinvoinnin.

150,00 

Mitä kurssi tarjoaa? 

- Opastusta kukkaterapian soveltamisessa mielialan ja tunne-elämän tasapainottamiseen.
- Mahdollisuuden valmistaa omat kukkaterapiatipat, jotka voit viedä kotiisi.

Päivän alustavan ohjelman löydät täältä: Kukkaterapia sisäisen rauhan lähteenä 24.3.2024

Kenelle kurssi on tarkoitettu? 

- Kaikille, jotka haluavat tuoda kukkaterapian hoitavaa voimaa omaan elämään.
- Niille, jotka haluavat syventää ymmärrystä itsestä ja omasta hyvinvoinnista.

Miksi tulla kurssille Frantsilaan? 

Frantsilan tunnelmalliset ja kauniit tilat, rauhoittava maalaismiljöö sekä  Frantsilan perustajan Virpin 40 vuoden asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jossa on helppo syventyä kukkaterapian hienovaraiseen maailmaan. 

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, aroma- ja kukkaterapiasta, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Virpi on myös kouluttanut fyto-, aroma- ja luontaisterapeutteja. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen.

Lisäksi Virpi on kirjoittanut kirjoja: Luontoäidin kotiapteekki, Frantsilan Kasviskeittokirja, Luonnonkaunis - yrtit ja luontaishoidot naisen kauneuden ja terveyden tukena, Frantsila - Luonnon kotiapteekki, Mauste- ja rohtoyrttien kotipuutarhaviljelyopas, Lasten luonnonmukainen hoito-opas.

Koulutusmaksu: 150€ (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä herkullisen kasvislounaan ja iltapäiväkahvin

Tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 11.3.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.