Virpin ja James’n
JOOGARETRIITTI 

PERUTTU

Tule nauttimaan Frantsilan Luomuyrttitilan perustajien Virpin ja James’n rentouttavasta retriitistä. Nautimme joogasta, meditaatiosta, yrtti- ja luontaishoidoista idyllisessä Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Asanaharjoituksia tehdään aamuin-illoin yhteensä 4 pidempää noin 1,5 tunnin mittaista sarjaa akujoogineen, joissa huomioidaan myös osallistujien tarpeet. Rentoutus- ja meditaatioharjoituksista nautitaan aina asanatuntien jälkeen. Joogaruokavalio ja ayurveda syventävät ymmärrystä siitä, miten soveltaa joogaa yksilöllisesti.

Lisäksi opimme Shrii Shrii Anandamurtin antamia itsehoidollisia prana- eli hengitysharjoituksia sekä neurovascular -syvärentoutushoitoa. Joogaruokavalion mukainen herkullinen kasvisruoka, eri hoidot, oma hoitava parfyymi, yrttisauna sekä luontoretki nuotioineen kruunaavat retriitin.

Virpillä ja James’lla on vuosikymmenten kokemus joogasta ja meditaatio-ohjauksesta. He valmistuivat USAsta meditaatio- ja joogaopettajiksi vuonna 1997. Virpi on Suomen Joogaopiston joogaohjaajakoulutuksen lisäksi kouluttautunut Saksassa.

Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen meditaatio-ohjaukseen.

Kurssimaksu ja

ILMOITTAUTUMINEN

Hinta: 380€ / hlö täysihoitoineen.

Ilmoittautumiset 15.10. mennessä.
Lisätiedustelut: koulutukset@frantsila.com tai Virpi 0400 904-516