Virpin ja James’n joogaretriitti
VOIMAANTUMISEN JA ONNELLISUUDEN LÄHTEENÄ

20.-22.11.2020 (pe klo 16 – su klo 15)

Tule nauttimaan Frantsilan Luomuyrttitilan perustajien Virpin ja James’n rentouttavasta retriitistä. Nautimme joogasta, meditaatiosta, yrtti- ja luontaishoidoista idyllisessä Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa.

Asanaharjoituksia tehdään aamuin-illoin yhteensä 4 pidempää noin 1,5 tunnin mittaista sarjaa akujoogineen, joissa huomioidaan myös osallistujien tarpeet. Rentoutus- ja meditaatioharjoituksista nautitaan aina asanatuntien jälkeen.

Joogaruokavalio ja ayurveda syventävät ymmärrystä siitä, miten soveltaa joogaa yksilöllisesti. Lisäksi opimme Shrii Shrii Anandamurtin antamia yleisempiä terveysmudria ja itsehoidollisia prana- eli hengityshoitoja.

Joogaruokavalion mukainen herkullinen kasvisruoka, hoidot, yrttisauna sekä luontoretki nuotioineen kruunaavat retriitin.

Virpillä ja James’lla on vuosikymmenten kokemus joogasta ja meditaatio-ohjauksesta. He valmistuivat USAsta meditaatio- ja joogaopettajiksi vuonna 1997. Virpi on Suomen Joogaohjaajakoulutuksen lisäksi kouluttautunut Saksassa.

Hinta: 370€ / hlö täysihoitoineen

Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen meditaatio-ohjaukseen.

Ilmoittautumiset 12.11. mennessä (kerro samalla mahdollisista ruoka-aineallergioistasi)

Tiedustelut: koulutus@frantsila.com  / 03 343 5500

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.