Virpin

VILLIVIHANNESKURSSI

15.5.2021, klo 10-17.30

Oletko kiinnostunut kokeilemaan ”hortoilua” ja saamaan aimoannoksen vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja omalta pihaltasi ja Suomen luonnosta. Agronomi, kasvilääkinnän asiantuntija Virpi Raipala-Cormier opettaa käytännönläheisesti tunnistamaan syötäviä rikkaruohoja ja muita luonnonkasveja sekä käyttämään niitä niin rohtona kuin ruokana (salaateissa, muhennoksissa, keitoissa, kevytvoissa, lätyissä, leivonnaisissa, juomissa jne). Opit valmistamaan myös omat villivihanneshapatteesi.

HUOM: 15. ja 16.5. Sami Tallberg vetää yhden päivän Villivihannesten kokkauskurssit. Voit siis halutessasi osallistua niin Virpin kuin Samin kursseille.

Kouluttaja
Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja on yrttien moniosaaja sekä fytoterapeuttien ja luontaishoitajien kouluttaja.

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Koulutusmaksu ja
ILMOITTAUTUMINEN

Koulutusmaksu: 115 € (sisältää koulutuksen, materiaalit ja ruokailut)

Mahdollisuus myös majoittumiseen, jonka hinta on 80€ / yö sisältäen majoituksen omin liinavaattein 4–5 hengen ryhmähuoneissa (liinavaatevuokra 25€), aamiaisen, päivällisen ja yrttisaunan. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita. Varaa majoitus Frantsilan Hyvän Olon keskuksesta ja kerro samalla myös mahdollisista erikoisruokavalioista.
info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut:
koulutus@frantsila.com / 03 343 5500

Ilmoittautumiset
25.4.2021 mennessä

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.