Virpi Raipala-Cormier kehäkukkapellolla

Virpin
VILLIVIHANNESKURSSIT

6.6. tai 7.6.2020 klo 10-18

Kurssipäivät ovat täynnä, varasijalle voi ilmoittautua.

Oletko kiinnostunut kokeilemaan ”hortoilua” ja saamaan aimo annoksen vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja omalta pihaltasi ja Suomen luonnosta? Agronomi, kasvilääkinnän asiantuntija Virpi Raipala-Cormier opettaa käytännönläheisesti tunnistamaan syötäviä rikkaruohoja ja muita luonnonkasveja sekä käyttämään niitä niin rohtona kuin ruokana (salaateissa, muhennoksissa, keitoissa, kevytvoissa, lätyissä, leivonnaisissa, juomissa jne). Opit valmistamaan myös omat villivihanneshapatteesi.

HUOM: Tutustu Sami Tallbergin vetämään Villiyrttien kokkauskurssiin. Samin ja Virpin kurssit täydentävät toisiaan. Samin kurssin hinta on 142€ sisältäen materiaalin ja ateriat.

Kouluttajat
Virpi Raipala-Cormier

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Koulutusmaksu

Hinta: 98 e / hlö. Sisältäen koulutuksen, materiaalit ja ruokailut.

Mahdollisuus myös majoittumiseen (Hinta 80€ sis. majoituksen omin liinavaattein 4–5 hengen ryhmähuoneissa (liinavaatevuokra 25€), aamiainen, päivällinen ja yrttisauna. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita. Varaa majoitus Frantsilan Hyvän Olon keskuksesta ja kerro samalla myös erikoisruokavaliosta
info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Tiedustelut
Virpi Raipala-Cormier

virpi.raipala-cormier@frantsila.com / 0400 904 516

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.