Virpi Raipala-Cormier kehäkukkapellolla

Virpin
VILLIVIHANNESKURSSIT

16.5. tai 18.5.2020 klo 10-18

HUOM! 16.5. pidettävä kurssi on täynnä, mutta 18.5. on vielä tilaa.

Oletko kiinnostunut kokeilemaan ”hortoilua” ja saamaan aimo annoksen vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja omalta pihaltasi ja Suomen luonnosta? Agronomi, kasvilääkinnän asiantuntija Virpi Raipala-Cormier opettaa käytännönläheisesti tunnistamaan syötäviä rikkaruohoja ja muita luonnonkasveja sekä käyttämään niitä niin rohtona kuin ruokana (salaateissa, muhennoksissa, keitoissa, kevytvoissa, lätyissä, leivonnaisissa, juomissa jne). Opit valmistamaan myös omat villivihanneshapatteesi.

HUOM: 17.5. Sami Tallberg vetää Villiyrttien kokkauskurssin. Samin ja Virpin kurssit täydentävät toisiaan. Samin kurssin hinta on 142€ sisältäen materiaalin ja ateriat.

Kouluttajat
Virpi Raipala-Cormier

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Koulutusmaksu

Hinta: 98 e / hlö. Sisältäen koulutuksen, materiaalit ja ruokailut.

Mahdollisuus myös majoittumiseen (Hinta 80€ sis. majoituksen omin liinavaattein 4–5 hengen ryhmähuoneissa (liinavaatevuokra 25€), aamiainen, päivällinen ja yrttisauna. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita. Varaa majoitus Frantsilan Hyvän Olon keskuksesta ja kerro samalla myös erikoisruokavaliosta
info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Tiedustelut
Virpi Raipala-Cormier

virpi.raipala-cormier@frantsila.com / 03 343 5550

Ilmoittautumiset

  • Hyväksyn Frantsilan tietosuojakäytännön lähettämällä ilmoittautumislomakkeen.