Yrttiviljelijän työpaikka

Oletko kiinnostunut luonnonmukaisesta viljelystä ja yrteistä? Haemme vakituiseen työsuhteeseen puutarhurin tai muun vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä yrttiviljelijäksi Hämeenkyrön yrttipelloillemme.

Yrttiviljelijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu fyysisesti raskaampia ulkotöitä yrttipelloilla ja kevyempiä sisätöitä yrttien jatkojalostuksessa. Ulkotöihin sisältyy mm. taimikasvatusta ja kastelua, yrttipeltojen kitkentää, sadonkorjuuta sekä puutarhan hoitoa. Työnkuvaan kuuluu olennaisesti myös viljelyharjoittelijoiden ohjaamista yrttiviljelyn eri vaiheissa. Sisätöihin kuuluu yrttien jatkokäsittelyä esim. kuivaus, kuivayrttien esikäsittely ja yrttiseosten tekoa. Talvikaudella työ pitää sisällään myös tuotannollista työtä kuten yrttiteen pussitusta.

Toivomme sinulta:
-hyvä kokemus laajamittaisesta puutarhakasvien tuotannosta
-kokemusta puutarhakoneiden käytöstä
-ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista asennetta
-hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
-kykyä ohjata yrttiviljelyyn tulevia harjoittelijoita
-hyvää fyysistä kuntoa
-intohimoa uudistavaan luomuviljelyyn
-suomen ja englannin kielen taitoa
-ATK-taitoja
-B-luokan ajokortti

Frantsila tarjoaa sinulle vahvasti arvoihin ja vastuullisuuteen sitoutuneen yrityksen ja työyhteisön. Frantsilassa työlläsi on merkitystä, sillä yrityksen missiona on viljellä parantavaa muutosta ihmisten ja maapallon hyväksi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haku loppuu viimeistään 28.2. Työ alkaa 20.3. Lähetä CV ja vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveella sähköpostilla osoitteeseen: jupiter.cormier@frantsila.com otsikolla Yrttiviljelijä.

Tiedusteluihin vastaa: Jupiter Cormier,  Puh.+358400 757810

Siirry työkalupalkkiin