11.10.2018, jupiter

Joka päivä on tyttöjen päivä

Tänään, vietämme maailmanlaajuista, kansainvälistä tyttöjen päivää. Kansainvälinen tyttöjen päivä nostaa esiin tyttöjen voiman ja mahdollisuudet.

Juuri tällä hetkellä, kaikissa maissa, tytöt haaveilevat tulevansa presidenteiksi, taiteilijoiksi, opettajiksi, muusikoiksi, yritysjohtajiksi. Nyt on tärkeämpää kuin koskaan tukea tyttöjen unelmia ja näyttää näille tulevaisuuden johtajille, että heidän unelmistaan voi tulla totta.

Me Frantsilassa haluamme tukea tyttöjen oikeuksien edistämistä. Tarjoamme seuraavan 24h ajan 10% alennuksen kaikista Frantsilan nettikaupan ostoista. Saadaksesi 10% alennuksen ostoistasi, lisää uloskirjautuessasi alennuskoodi, girlsday.

Me lahjoitamme säästöistänne kertyvän summan Plan Internationaliin, jonka tavoitteena on saada vuoteen 2022 mennessä 100 miljoonaa tyttöä oppimaan, vaikuttamaan yhteisönsä asioihin, päättämään omasta elämästään ja kasvamaan turvassa.

Tytöissä ja nuorissa naisissa on voimaa ja potentiaalia. Kun he tulevat kuulluksi ja saavat osallistua päätöksentekoon, he pystyvät parantamaan paitsi omaa tulevaisuuttaan myös kokonaisten yhteisöjen ja yhteiskuntien tulevaisuutta – ja muuttamaan maailmaa.

Alta löydät Frantsilan rakkaimpia tuotteita lasten luonnolliseen hoitoon, aina imetystä edistävästä Vauvan Ilo teestä – Herkkää ihoa hellivään Kehäkukkavoiteeseen.

Lue lisää Plan international strategiasta täältä:

https://plan-international.org/organisation/strategy

Toivotamme kaikille valoisaa ja iloista kansainvälistä tyttöjen päivää!