• Uutiset

Moi Market!

Frantsilan Luomuyrttitila avaa ensimmäisen Helsingin liiketilansa yhteistyössä R/H Studion ja Papun kanssa osana laajempaa uudistumistaan. Kauppa aukeaa osoitteeseen Pohjois-Esplanadi 19 3.7.2018 Torikortteleiden sydämeen avautuvaan tilaan tulee myyntiin valikoima Frantsilan uudistuneita luonnollisia ihonhoito- ja hyvinvointituotteita, sekä eteerisiä öljyjä hyödyntävä parfymeriakonsepti Frantsila Apothecary. Tilassa järjestetään myös yleisölle avoimia luonnollisen hyvinvoinnin maailmaan liittyviä tapahtumia ja koulutuksia.

Toimitusjohtaja Jupiter Cormierin mukaan yrityksen päätös avata oma liiketila yli 35 vuoden jälkeen on askel kohti kansainvälisempää Frantsilaa: ”Viime vuosina yrityksessämme on tapahtunut sukupolvenvaihdos, jonka myötä olemme lanseeranneet täysin uusia tuotekategorioita, ja positioineet brändiä uudelleen kansainvälisempään suuntaan. Tässä kohtaa yrttitilan kehityskaarta tuntui täydelliseltä hetkeltä tuoda brändi uudelle tasolle, ja esitellä uudistunutta Frantsilaa nuoremmille suomalaisille kuluttajille, sekä ulkomaalaisille vierailijoille jotka eivät ehkä vielä tiedä meistä.”

Frantsilan Luomuyrttitila on Virpi Raipala-Cormierin ja James Cormierin perustama luonnollisten hyvinvointituotteiden pioneeri, jonka luomupelloilla on kasvanut korkealaatuisia yrttejä jo vuodesta 1977. Pitkät, aurinkoiset kesäpäivät ja viileät yöt antavat yrteille ensiluokkaisia aromaattisia ja lääkinnällisiä ominaisuuksia, joita Frantsila jalostaa yrttiseoksiin, uutteisiin, luomuteesekoituksiin ja erilaisiin ihonhoitotuotteisiin. Frantsilassa hyödynnetään kasvilääkinnän perinteitä ja hitaita uuttomenetelmiä, joilla saadaan talteen kasvien tehoaineet, niiden luonnolliset värit, hennot tuoksut ja bioaktiiviset ainesosat.

Siirry työkalupalkkiin