11.3.2019, jupiter

Kevään uutuus – Rauhoittava Laventelisalva

Frantsilassa kevät tuo mukanaan ihania uutuuksia!
Rauhoittava Laventelisalva on uuden Salve Solution-tuotesarjan ensimmäinen tuote, joka hyödyntää vuosisatoja vanhoja kansanparannusperinteitä valjastaen ne tämän päivän tarpeisiin.

Laventelin ylistys

Frantsilan kokemus salvojen valmistuksessa on pitkä. Salvat ovat olleet Frantsilan tuotannossa aivan alusta alkaen. Salvat ovat yksi vanhimmista hoitomuodoista, joita eri kulttuurit ovat hyödyntäneet kautta aikojen, aina Amerikan alkuperäiskansoista muinaisiin egyptiläisiin.

Frantsilan 100 % luomu Laventelisalva tuo laventelin monipuoliset hoitavat ominaisuudet osaksi hyvinvointiasi kätevässä muodossa. Laventelisalva on luotu kulkemaan elämän seikkailuissa mukana, tuoden rauhoittavan hoitovoimansa niin mielen kuin ihon hyvinvointiin.

Laventeli tunnetaan yhtenä maailman arvostetuimpana ja monipuolisimpana yrttinä sen rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta, niin kauneuden kuin hyvinvoinnin tukena. Sen antioksidanttiset ja antiseptiset ominaisuudet hoitavat myös pintaa syvemmältä. Laventeli tunnetaan erinomaisena kasvina  ihon rauhoittajana. Samalla aromaterapeuttinen laventeli helpottaa rentoutumista ja unen tuloa. Laventelisalva on turvallinen hoitotuote, jota voi käyttää päästä varpaisiin, kaikenikäisten hyvinvointiin.

Frantsilan toimitusjohtaja, Jupiter Cormier kertoo Laventelisalvan tuotekehityksestä seuraavasti: “Vuosien mittaan asiakkaamme ovat selkeästi osoittaneet, että laventeli on yksi suosituimmista eteerisistä öljyistämme niin rauhoittavana tuoksuna kuin hyvinvoinnin tukena. Asiakkaamme ovat jakaneet lukemattomia esimerkkejä siitä, kuinka he käyttävät laventelin eteeristä öljyä.” Cormier jatkaa: “Laventelin eteerinen öljy on upea tuote, mutta se vaatii hieman syventymistä ja tietoa sen käyttömahdollisuuksista sekä taitoa käyttää sitä oikein. Pohdimme, että jos voimme tuoda laventelin hoitavan voiman ja monipuolisuuden helppokäyttöisessä muodossa, niin uskomme ihmisten löytävän laventelin hyvinvointinsa tueksi laajemminkin.” Näin laventelisalva sai alkunsa.

Puhdasta käsityötä

Frantsilan salvat ovat puhtaasti käsityötä. Salvoista vastaa Frantsilan tuotannossa Salvamestari Maria, joka kertoo salvan valmistuksesta seuraavasti: “Salvojen teko sisältää useamman vaiheen ja hitaat uuttomenetelmät vievät oman aikansa. Salvaa valmistaessa raaka-aineet yhdistetään erilaisten prosessien kautta käteväksi hoitotuotteeksi. Prosessi lähtee liikkeelle kuivayrttien uuttamisesta, joita Laventelisalvassa on kaksi, kumpikin ihoa helliviä, laventelin kukkia sekä keto-orvokkeja. Maria jatkaa: “Meidän uuttomenetelmä on hyvin perinteinen, jossa kuivatut kasvit sekoitetaan öljyseokseen, jota muhitetaan lämpimässä kahden, kolmen viikon ajan. Uuttamisen aikana kasvien bioaktiiviset aineosat liukenevat öljyyn. Laventelisalvassa on todella hieno öljyseos, joka sisältää jojobaa, karitevoita, villiruusun siemenöljyä, auringonkukan siemenöljyä ja mehiläisvahaa.”

Maria kuvailee: “Uuttamisen jälkeen kasvimassa prässätään ja suodatetaan. Lempeässä lämmössä uuttuneeseen öljyseokseen sekoitetaan vielä laventelin eteerinen öljy sekä sula mehiläisvaha.Kultainen ja hurmaavan tuoksuinen seos purkitetaan “yhden naisen” purkituslinjalla, josta vastaa myös Maria. Salvan annetaan rauhassa jäähtyä, jonka jälkeen kansi suljetaan. Seuraavaksi salvat saavat ylleen tarransa ja ne laitetaan koteloihin, joihin leimataan parasta ennen-päiväys sekä eräkoodi.”

Voila! Uunituoreet Laventelisalvat ovat valmiita lähtemään maailmalle.