Arvomme

Rakkaus

Rakkaus elämää ja kaikkea elävää kohtaan – haluamme nähdä elämän kukoistavan. Rakkaudesta versoaa kaikki mitä teemme. Se miten annamme ihmisille keinoja pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan. Se miten viljelemme pelloilla vastavuoroisessa yhteydessä luonnon kanssa. Rakkaus myös sytyttää toivon, joka saa meidät tekemään tekoja paremman maailman puolesta.

 

Vastavuoroisuus

Eloa vastavuoroisessa yhteydessä kaiken elävän kanssa – yhdessä voimme kukoistaa. Yhteydessä on suuri parantava voima. Vastavuoroisuus on yhteyden avain. Viljelemme kasveja, kasvatamme syviä ihmissuhteita ja näemme mahdollisuutemme luoda kukoistusta. Saamme luonnolta parantavaa voimaa, joka on tuotteidemme perusta. Kun otamme, niin myös annamme. Uudistavalla viljelyllä luomme jatkuvuutta kukoistukselle, rikastutamme peltojemme maaperää sekä sidomme hiilidioksidia.

 

Rohkeus

Rohkeus luottaa omaan näkemykseen ja kykyihin – luoda kukoistusta. Meillä on kyky parantaa ihmistä, luontoa ja sitä kautta koko maailmaa. Me uskallamme. Toimia sydän auki, rehellisesti, aidosti ja puhkuen uskoa tulevaan. Kulkea omaa aitoa polkuamme. Kertoa kantamme. Opettaa oppimamme. Näyttää suuntaa. Synnyttää uutta. Rohkeus siivittää meidät yli ja läpi pelkojemme. Rohkenemme olla keitä olemme. Rohkeus antaa pontta kokeilla, epäonnistua, oppia ja kokeilla uudemman kerran – rakastaa ja elää vasta vuoroisesti.