Eväät kesään – tule kursseille Frantsilaan!

Toukokuussa Frantsilassa järjestetään useampi kurssi joka keskittyy niin ravintoon ja viljelyyn kuin kauneuteen ja hyvinvointiin. Kurssien antimista nautit loppuelämän, ja opit auttavat sinua tietysti ottamaan ilon irti tulevasta kesästä ja sen tarjoamista kasveista. Toukokuinen lähimatka on myös loistava tapa virkistää mieltä pitkän, erityislaatuisen talven jälkeen.

Kultainen kuisma

Frantsilassa viljellään noin 30 erilaista luomu kukkaa ja yrttiä, joista yksi, kauniin keltainen mäkikuisma (Hypericum perforatum) kukkii loppukesästä pelloillamme Hämeenkyrössä. Kuisman kukat kerätään käsin ja ne uutetaan tuoreena kylmäpuristettuun kasviöljyyn, jossa tehoaineet uutetaan perinteisellä menetelmällä kauniin punaiseksi ihoa hoitavaksi öljyksi.

Joulurauhan tuoksu – ylevä frankinsensi

Frankinsensia käytettiin jo antiikin aikana Intiassa, Kiinassa ja lännen katolisessa kirkossa uskonnollisissa seremonioissa. Frankinsensi tunnetaan yhtenä kolmesta lahjasta, jonka itämaan tietäjät toivat Jeesus-lapselle. Palaessaan frankinsensi erittää suitsutussavua, jota pidettiin pyhyyden ja rukouksen symbolina. Muinaisessa Egyptissä frankinsensia käytettiin nuorentavissa kasvonaamioissa ja hajusteissa

Joulukuinen tervehdys Frantsilan tehtaalta Hämeenkyröstä!

Olemme saaneet paljon kiitosta verkkokauppamme nopeista toimituksista ja lupaamme huolehtia siitä, että myös joulunalusaikaan kaikki paketit lähtevät tilaajille samana tai viimeistään seuraavana päivänä tilauksen saapumisesta. Nopeista ja huolella pakatuista toimituksista lämmin kiitos kuuluu Annelle, Riitalle ja Tainalle, jotka toimivat Frantsilan lähettämössä, varastossa ja tuotannossa yhdessä.

Kasvit kukoistavat Frantsilan uudessa ilmeessä

Kasvio eli herbaario on toiminut inspiraationa Frantsilan uudelle ilmeelle. Kasvituntemus, Suomalaisen kansanperinteen kunnioitus sekä ajankohtaisen tutkimustiedon seuraaminen ovat olleet alusta asti Frantsilan tuotekehityksen perusta. Uusi visuaalinen ilmeemme on kunnianosoitus viljelemillemme kasveille ja niiden vaikuttaville tehoaineille.