Kamomilla, rauhoittava ja lempeä liittolainen

Kamomilla on yksi vanhimpia ihmisen käyttämiä lääkekasveja. Kamomilla rauhoittaa ja hoivaa erittäin monipuolisesti, niin sisäisesti kuin ulkoisesti, ja onkin saanut lempinimekseen äidin syli. Frantsilassa luomuviljelty kamomilla päätyy yrttiuutokseen, joka yhdistää parhaat tuntemamme lääkekasvit monivivahteisiksi voiteiksi ja tipoiksi.

Luontoäidin kotiapteekki – Lasten luonnonmukainen hoito-opas

Luonnosta saatavat rohdot ja ravinteet ovat ympäristön tapa tarjota meille juuri sen, minkä tarvitsemme voidaksemme hyvin. Äiti Luonto pitää hyvää huolta kun häntä kuuntelee ja kunnioittaa, ja vanhemmuuteen on luonnollista tuoda mukaan tätä luonnon viisautta. Tämän tueksi voit nyt ladata uuden oppaamme lasten luonnonmukaiseen hoitoon.

Syötävä keidas, jonka hyödyt ulottuvat kauas

Tänä kesänä saamme Frantsilan Hyvän Olon keskukseen vieraaksi hortonomi ja permakulttuurikouluttaja Juha Ujulan. Juha pitää Syötävä metsäpuutarha-kurssin Frantsilassa sekä alku- että loppukesästä. Hän on aihealueen johtavia asiantuntijoita Suomessa. Syötävä metsäpuutarha on konsepti, jonka juuret kasvavat syvälle ja jonka hyödyt ulottuvat moneen suuntaan sekä kauas tulevaisuuteen. Halusimme haastatella Juhaa siitä tarkemmin jo ennen kurssin alkua.

Tuo luonto äidin luo

Meillä kaikilla on yhteinen Äiti Luonto, jonka puoleen voimme kääntyä milloin vaan. Luonto tarjoaa kattauksen rohtoja, ravinteita ja aistikokemuksia, jotka juuri äitienpäivän aikaan alkavat näkymään toden teolla. Nyt äitienpäivä on oven takana, ja haluamme jakaa pitkää kokemustamme luontaishoitojen ja lääkeyrttien käytöstä juuri äitien ja naisten hyvinvoinnin hoidossa.

Eväät kesään – tule kursseille Frantsilaan!

Toukokuussa Frantsilassa järjestetään useampi kurssi joka keskittyy niin ravintoon ja viljelyyn kuin kauneuteen ja hyvinvointiin. Kurssien antimista nautit loppuelämän, ja opit auttavat sinua tietysti ottamaan ilon irti tulevasta kesästä ja sen tarjoamista kasveista. Toukokuinen lähimatka on myös loistava tapa virkistää mieltä pitkän, erityislaatuisen talven jälkeen.