Järjestämme Frantsilassa kursseja ja tapahtumia, joissa syvennytään erilaisten hoitotraditioiden maailmoihin. Tule oppimaan miten hoidat omaa ja muiden hyvinvointia luonnollisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Kurssit
2018-2019

Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa järjestetään Frantsilan omien kurssien lisäksi laaja valikoima muita kursseja.

Katso kaikki kurssit

Aromaterapian
PERUSKURSSI

18.–19.5.2019

Kurssilta opit perustiedot aromaterapeuttisista eteerisistä öljyistä fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin ja terveyden tueksi sekä monipuolisia käytännön vinkkejä joka päiväiseen elämään.

Päivien luennoitsijana toimii Itävallan aromaterapeuttien kouluttaja ja alan huippuosaaja, diplomiaromaterapeutti Päivi Blöchl. Hänellä on valtava monikymmenvuotinen tieto ja vankka kokemus eteerisistä öljyistä, niiden turvallisesta käytöstä ja myös nykytutkimuksesta. Hän on innostava ja tuo asiat esille elävästi ja käytännönläheisesti. Koulutus on suomeksi.

Lue Lisää

Kasvilääkintä- 
FYTOTERAPIAKOULUTUS

Alkaa 23.-26.5.22019

Haluatko tutustua kasvilääkinnän keinoihin hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti! Koulutuksessa opit hoitamaan itseäsi, läheisiäsi ja muita turvallisin ja luontaisin tavoin – eikä vain vaivoja vaan syitä! Saat syvällisen ymmärryksen ihmisestä ja yrttien monipuolisesta käytöstä.

Tavoitteena on perehdyttää opiskelijat yrttien mielenkiintoiseen maailmaan kokonaisvaltaisesti unohtamatta kansamme perinnetietoutta kasveista ja niiden käytöstä. 

Lue Lisää

Aromahoitaja
KOULUTUS

Alkaa 17.-18.8.2019

Haluatko tutustua aromaterapian eli eteeristen, aitojen haihtuvien kasivöljyjen keinoihin hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti – miten hoitaa perhettä, itseä ja muita ihastuttavien tuoksujen avulla turvallisesti. Koulutuksen tavoitteena on antaa kaikki välttämätön tieto käytöstä kodin arjessa, terveyden edistämisessä sekä ihon, mielialan ja erilaisten terveysongelmien tukihoitoina.

Koulutus sopii kaikille kiinnostuneille niin oman itsen kuin perheen tueksi sekä lisätyökaluksi mm. luontaishoitajille, fytoterapeuteille, yrttihoitajille ja vyöhyketerapeuteille. Se on oivallinen lisä mm. kehoterapeuteille, terveydenhoidon ammattilaisille kuten hierojille, lähihoitajille ja sairaanhoitajille sekä luontaistuotekaupan ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille.

Lue Lisää

Aromaterapian
SYVENTÄVÄT KOULUTUSPÄIVÄT

24.-25.8.2019

Kurssilla pääset syventämään tietoasi eteeristen öljyjen turvallisesta käytöstä ja niiden vaikutuksista. Koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet aromaterapian peruskurssin tai muuten omaavat perustiedon aromaterapiasta.

Lue Lisää

Suomalainen kukkaterapia
MIELIALAN TUKENA

30.8.2019 (klo 9.30-16.30)

Kurssin teemana on kukkaterapia hoitotyön tukena, mielialan kohottajana ja apuna omassa ja perheen jaksamisessa.

Lue Lisää

Virpin
YRTTIKURSSI

30.8–1.9.2019 (pe 16:30 – su 16:30)

Frantsilan Luomuyrttitilan sydämessä Frantsilan perustaja ja yrttiterapeutti-koulutuksien vetäjä Virpi Raipala-Cormier jakaa käytännönläheisesti monikymmenvuotisen tietotaitonsa ja kokemuksensa kurssilaisten kokonaisvaltaiseksi voimaantumiseksi.

Kurssi sisältää kasvilääkinnän perustietojen, yrttien vaikutusten ja käyttöohjeiden lisäksi terveyttä edistävien tuotteiden valmistusta kotiin vietäväksi.

Lue Lisää